ZALOGUJ SIĘ

Szkoda,ze nie ma klimatustarego forum

13 lat temu
To se ne wrati szkoda ,ze nie ma tych pieknych dyskusji,ze jakos tak oklaply entuzjastyczne relacje miedzy nami Uczniami.A tak na marginesie nie przypuszczalam,ze jestem tak nielubiana w gronie Forumowiczow.Milego wieczoru pozdrawiam
ipon
efogt - Dlaczego sądzisz że jesteś nielubiana? Być może to odczucie na wyrost. Pozdrawiam serdecznie:) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
Wiolaen - U mnie entuzjazm opadł odkąd właśnie zmieniono forum... zresztą tego co jest teraz, forum bym nie nazwała. Są dziwne ograniczenia znaków, przy wielu stronach wątku jest utrudniona nawigacja, nawet podpisu nie można sobie wrzucić... Nie chce się gadać (pisać) ot co :)

Ipon, ja Cię lubię i szanuję, choć Cię nie znam :) Skąd to odczucie, miałaś jakieś nieprzyjemności?
- 13 lat temu
ipon - Jakos tak trudno zagaic temat i nie ma odzewu moze juz odeszliscie za daleko dawno nie bylam na forum znam je z prze kilunasu miesiecy bylismy jak jedna druzyna wiedzielismy o co chodzi czulismy poparcie.Zenstef dodawal otuchy a teraz co napisze cisza zero odpowiedzi .Nie odpowida sie osobie nielubianej stad moj wniosek.Dzieki Efogot za slowo do mnie.Milego wieczoru pozdrowienia serdeczne z bardzo dzis ponurej pogodowo Anglii - 13 lat temu
zorija - Ipon -masz całkowitą rację co do forum- ja także uważam ,że to nie to co było.Co prawda nie udzielałam się za bardzo,ale zawsze zaczynałam pracę z tutorem od przeczytania wszystkich aktualnych wpisów.Teraz tylko spoglądam na nagłówki -i na tym koniec.pozdrawiam Cię serdecznie - 13 lat temu
ipon - Helineth odpisalam ale tekst byl za dlugi powiem tak lubie Cie bardzo a Pako dziwie sie Wroclaw stolica kulturyUnii bedzie a jaka kulture nam serwuje szok koncze bo mi wytnaBuziaki dla Ciebie Helineth - 13 lat temu
ipon - Zorija tylko nie to nie bo pamietam jak pieknie bylas aktywna i co tez flat?I tak sie poddamy ?Ja nie wiem kto to jest Pako ale ma osobowosc drJekyll i pan Hyde.Jedna raczka zgarnia kase a druga morduje to co miedzy NAMI UCZNIAMI - 13 lat temu
zorija - a może ogłosimy jakieś referendum w tej sprawie?weterani tutora pamiętający stare forum łączcie się! zorija - 13 lat temu
ipon - Zorija zakladaJ NOWY WATEK JESTEM ZA wETERANI tUTORA LACZCIE SIE POWODZENIA - 13 lat temu
pako - Stare forum musiało zostać wycofane ze względów technicznych - wprowadziliśmy modyfikacje, które spowodowały, że stary skrypt forum przestał być kompatybilny z naszym kodem. Zdecydowaliśmy się więc ujednolicić interfejs i zintegrować forum z modułem pytań językowych, który został w całości napisany przez nas. Dzięki temu zniknął całkowicie problem kompatybilności i zostało zagwarantowane stabilne działanie forum. - 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Cześć Mirka,
A teraz sie powtórzę za Efogt, a dlaczego sądzisz że jesteś nielubiana?
Ja na pewno Ciebię bardzo lubię i szanuję, a co my kiedyś razem przeżyliśmy
na eTutor, to tylko raczej tylko my zapamiętamy na zawsze ;)
,,Dawne Forum" stanowiło coś. Wszystko było bardzo ładnie poukładane tematycznie, raczej wszystko sobie wyjaśnialismy na bieżąco,
w tym zagadnienia merytoryczne.
Tak, Helineth ma całkowitą rację. Coś jakby się zmieniło?
I nawet teraz nie można wstawić ślicznej uśmiechniętej buzi :(
Tak, kiedyś Forum na eTutor to było coś, a teraz...
faktycznie, Zorija ma całkowitą rację.
pozdrawiam
Z
zenstef
ipon - Zenus poruszamy sie we mgle popatrz jak Ci wygasnie abonament reaguja natychmiast.Szkoda,ze e Tutorem rzadzi Jekyll i Hyde my od dawna wiemy,ze to co nam serwuje Pako jest niestrawne ale pewnie na tego posta odpowiedzi od mieszkanca MIASTA STOLICY KULTURY EUROPEJSKIEJ nie bedzieBuziaczki Zenuś a moze fotke swoja wstawisz? - 13 lat temu
ipon - Zenuś a tej temperatury i klimatu oj zal oj zal .Skasowala szanowna derekcja przedstawiciel Wroclawia no i co ?Sloma z butow wychodzi bo My Uczniowie tygiel a w nim Polacy z kraju i obczyzny polubilismy sie zaprzyjaznilismy sie a Pako tylko kase wyrywa.Zenus dzieki,ze jestes choc przyznam Jekyll i Hyde troche Ci skrzydelka podcieli - 13 lat temu
zenstef - A ja Abonamentu już nie mam wykupionego od kilku miesięcy, ale na eTutor cały czas zaglądam. A moja fotka...;)
pomyślę :)
- 13 lat temu
zenstef - Jekyll i Hyde troche mi skrzydelka podcieli? Naprawdę nie wiem o co Ci chodzi.
A myślisz, że tak od razu można mi cokolwiek odciąć?
Raczej to się jeszcze nikomu nie udało;)
I sobie zapamiętaj, że co człowieka nie zniszczy to jakby wzmocni?
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
ipon - Filozofie kochany Tobie cos ? no to taka przenosnia faktycznie Lew z Ciebie i w kasze sobie nie dasz dmuchac .Zamiesc zdjecie Zenku prosze nie bedziesz taki ..tajemniczy prosze daj fotke .Znam Zenstef znam co Cie nie zabije to Cie wzmocni ale ni wypiol ni przypiol do Pako bo on nas morduje kase bierze i ogranicza swobody.W lipcu konczyl mi sie - 13 lat temu

przerwalam,bo balam sie ,ze bedzie za dlugo i nie przejdzie tekst wiec zaplacilam nowy abonament a pare dni pozniej dostalem emaila od Administracji ,ze jesli zaplace do i tu data termin uplynal duzo dni wczesniej to mam super cos tam cos tam .Bylam oburzona i pewnie skasowalam tego emaila ale na moim dysku jest .Tak administracja szanuje moje kilkuletnie czlonkostwo na eTutor i tak robi ze mnie debila oficjalnie.Zenus czekam na foto buziak dla Ciebie
ipon

Cześć Mirka,
temat związany z letnią promocją był już nieźle przedyskutowany
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/67607-_eTutor_-_warto_poczekac_-_chyba_naprawde_warto_.html
Z informacją do Ciebie to mogło być jakieś nieporozumienie.
Tak się może ułożyło, że opłaciłaś Abonament kilka dni przed wysyłaniem informacji do indywidualnych uzytkowników.
A to była faktycznie wielka promocja i raczej należy za to podziękować
Administracji. Również chciałem z niej skorzystać, ale mam tak dużo z obiecanego do zrobienia, że zaczyna mi brakować czasu. Na pewno chcę obejrzeć wszystkie filmiki, a namiary na nie dała kiedyś koleżanka Bird.
Jak zaczną mi uciekać słówka, to na pewno odnowię Abonament.
A na razie tak raczej rekreacyjnie ;)
Z
zenstef
ipon - A gdzie fotka Panie Tajemniczy? - 13 lat temu
ipon - Zenus dostalam oferte promocyjna powiedzmy wczoraj ale koniec promocji mijal tydzien temu wiec musztarda po obiedzie.Po co wyslano do mnie te oferte jesli od tygodnia byla nieaktualna?Zart?pomylka?celowe dzialanie?Ignorancja?Nie wiem ale tak bylo - 13 lat temu
zenstef - Promocja wakacyjna się kończyła w ostatni czwartek. Efogt poruszyła ten temat około 2 tyg. temu i aż nie wierzę, że nie czytałaś tamtego tematu ;) Kto chciał to spokojnie mógł sobie wykupić przedłużkę do aktualnych Abonamentów.
ps.a ja jestem w życiu i w pracy bardzo przeciętnym człowiekiem...;)
ale jak w nocy idę starówką to raczej inni schodzą mi z drogi ;) W pisaniu i w pracy to raczej jestem przeciętny, ale w nocy na starówce to taki se ;)
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
ipon - Z reka na sercu nie czytalam wkurzyl mnie tylko email od Pako ze moge choc juz od tygodnia nie moglam.Koniec tematu bylo minelo zarabiam w funtach wiec zdaniem Pako nie musze miec promocji.Ha ha ha jestes tak samo przecietnym czlowiekiem na eTutor jak w zyciu i pracy?Nie chodz nocami po Starowce chcesz miec guza?Niebezpieczne takie spacery noca Zenusiu no chyba,ze czuwa nad Toba tfu ten od radia torunskiego - 13 lat temu