ipon |
Z | zenstef |
ipon - Zenus poruszamy sie we mgle popatrz jak Ci wygasnie abonament reaguja natychmiast.Szkoda,ze e Tutorem rzadzi Jekyll i Hyde my od dawna wiemy,ze to co nam serwuje Pako jest niestrawne ale pewnie na tego posta odpowiedzi od mieszkanca MIASTA STOLICY KULTURY EUROPEJSKIEJ nie bedzieBuziaczki Zenuś a moze fotke swoja wstawisz?
-
13 lat temu
|
0 |
ipon - Zenuś a tej temperatury i klimatu oj zal oj zal .Skasowala szanowna derekcja przedstawiciel Wroclawia no i co ?Sloma z butow wychodzi bo My Uczniowie tygiel a w nim Polacy z kraju i obczyzny polubilismy sie zaprzyjaznilismy sie a Pako tylko kase wyrywa.Zenus dzieki,ze jestes choc przyznam Jekyll i Hyde troche Ci skrzydelka podcieli
-
13 lat temu
|
+1 |
zenstef - A ja Abonamentu już nie mam wykupionego od kilku miesięcy, ale na eTutor cały czas zaglądam. A moja fotka...;)
pomyślę :) - 13 lat temu |
+2 |
zenstef - Jekyll i Hyde troche mi skrzydelka podcieli? Naprawdę nie wiem o co Ci chodzi.
A myślisz, że tak od razu można mi cokolwiek odciąć? Raczej to się jeszcze nikomu nie udało;) I sobie zapamiętaj, że co człowieka nie zniszczy to jakby wzmocni? - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
ipon - Filozofie kochany Tobie cos ? no to taka przenosnia faktycznie Lew z Ciebie i w kasze sobie nie dasz dmuchac .Zamiesc zdjecie Zenku prosze nie bedziesz taki ..tajemniczy prosze daj fotke .Znam Zenstef znam co Cie nie zabije to Cie wzmocni ale ni wypiol ni przypiol do Pako bo on nas morduje kase bierze i ogranicza swobody.W lipcu konczyl mi sie
-
13 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
ipon |
Z | zenstef |
ipon - Zenus dostalam oferte promocyjna powiedzmy wczoraj ale koniec promocji mijal tydzien temu wiec musztarda po obiedzie.Po co wyslano do mnie te oferte jesli od tygodnia byla nieaktualna?Zart?pomylka?celowe dzialanie?Ignorancja?Nie wiem ale tak bylo
-
13 lat temu
|
+1 |
zenstef - Promocja wakacyjna się kończyła w ostatni czwartek. Efogt poruszyła ten temat około 2 tyg. temu i aż nie wierzę, że nie czytałaś tamtego tematu ;) Kto chciał to spokojnie mógł sobie wykupić przedłużkę do aktualnych Abonamentów.
ps.a ja jestem w życiu i w pracy bardzo przeciętnym człowiekiem...;) ale jak w nocy idę starówką to raczej inni schodzą mi z drogi ;) W pisaniu i w pracy to raczej jestem przeciętny, ale w nocy na starówce to taki se ;) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
ipon - Z reka na sercu nie czytalam wkurzyl mnie tylko email od Pako ze moge choc juz od tygodnia nie moglam.Koniec tematu bylo minelo zarabiam w funtach wiec zdaniem Pako nie musze miec promocji.Ha ha ha jestes tak samo przecietnym czlowiekiem na eTutor jak w zyciu i pracy?Nie chodz nocami po Starowce chcesz miec guza?Niebezpieczne takie spacery noca Zenusiu no chyba,ze czuwa nad Toba tfu ten od radia torunskiego
-
13 lat temu
|
+1 |
Ipon, ja Cię lubię i szanuję, choć Cię nie znam :) Skąd to odczucie, miałaś jakieś nieprzyjemności? - 13 lat temu