dhuode |
piotr.grela |
piotr.grela - Racja ale jakby tak zgrać nasze wspomnienia i przeżycia na jakiś super komputer, to nasze starzejące się i wadliwe ciała nie byłyby potrzebne i moglibyśmy żyć wiecznie ale czy tego chcemy... Według przepowiedni do 2030 roku nie będziemy mieli nic (może nawet własnych ciał) i będziemy szczęśliwi...
-
4 lata temu
zmieniany: 4 lata temu
|
+1 |
ang-nsw - Wracając do tematu powtórek - wydaje mi się, że kluczowym jest to co dodajemy do powtórek. Zastanawiam się czy nie usunąć wszystkich powtórek i od nowa dodawać tylko takie, które uważam że będą mi potrzebne, ale tylko w zdaniach i zwrotach. Przy systematycznej nauce i umiarkowanej ilości systematycznie dodawanych elementów, system powtórek, moim zdaniem, pracuje dobrze. Specjalnie przejrzałem (Menu, Słówka, Elementy w powtórkach, Ostatnio powtarzane) dzisiaj przerobione powtórki i nie widzę tam żadnych anomalii (przesadnie dalekich terminów), a znajdowały się tam dodane przed laty i powtarzane nawet już 32 razy.
-
4 lata temu
zmieniany: 4 lata temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
czy po wyjściu z lekcji trudne słówka znikają? gdzie je można znależć
Co muszę zrobić w tej lekcji? Czy po wypowiedzeniu kliknąć na "Dodaj do powrórek" i tyle?
Co zrobić gdy nie mam codziennie powtórek a chcę mieć?
Jak dodać większą liczbę słówek do powtórek?
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.