pako Pracownik eTutor |
quantum137 |
DAD - serio działa?
>troche tak spamujemy chyba :)< hmm.. a ta tabelka to jak? ;> -- dziwy nad dziwami :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
quantum137 - Nie chciało mi działać więc dałem sobie do dyspozycji trochę miejsca hehehe by sprawdzić co i jak :D
-
13 lat temu
|
+2 |
absolwentka - Test, bo mam z tym problemy
> Działa (test) Edit: Działa;))) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
baassiam - Wszystko działa!
> Próba cytatu :) a to pogrubienie -- i wreszcie stopka :) - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
askawska |
absolwentka - Gdzie, pod tekstami?
Edit: No przecież jest;) >Test - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
askawska - Jak próbowałam coś pogrubić w zdaniu pod sprawdzonym wypracowaniem w zakładce "teksty", to mi dwukrotnie nie wyszło. Pokazało gwiazdki.
-
13 lat temu
|
+2 |
pako - Jeśli formatowanie nie działa dla jakiegoś przypadku, proszę o podanie linku do odpowiedniego wątku.
-
13 lat temu
|
+1 |
askawska - Dziękuję za zainteresowanie. Tamtej pracy już nie odszukam (za dużo tego było), ale jak teraz próbuję, jest OK.
-
13 lat temu
|
+2 |
Bilberry |
Bilberry - *in principio creavit Deus caelum et terram terra autem erat inanis et vacua et tenebrae super faciem abyssi et spiritus Dei ferebatur super aquas dixitque Deus fiat lux et facta est lux et vidit Deus lucem quod esset bona*
in principio *creavit Deus* caelum et terram terra autem erat inanis et vacua et tenebrae super faciem abyssi et spiritus Dei ferebatur super aquas dixitque Deus fiat lux et facta est lux et vidit Deus lucem quod esset bona - 13 lat temu |
+1 |
absolwentka |
askawska - Kochana, też żyłam przez jakiś czas w nieświadomości, że to takie proste. Nad okienkiem swojej odpowiedzi klikasz napis "Wstaw cytat" i poprawiasz na tym cudzym tekście. Po zatwierdzeniu odpowiedzi samo się tak zaznacza. :)
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |
Bilberry |
What is your favourite place in your city or country? - dziwne odpowiedzi
Oferta eTutor w związku z abonamentem na Premium eTutor