? | Gość |
? | Gość |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
parseq |
Gość - Dziękuję za podanie ciekawych możliwości sprawdzenia naszej wiedzy, pierwszą już znam a drugą chętnie wypróbuję. Natomiast co do uszczypliwości jest na tyle wszechobecna, że czasem czytając tylko komentarz, można go opacznie odebrać ;) Idea wzajemnej pomocy budzi dużo lepsze skojarzenia. Także mój błąd, pozdrawia James Bond :D
-
5 lat temu
zmieniany: 5 lat temu
|
+2 |
piotr.grela - Daniel napisał o AI. Tak się zastanawiałem czy w dobie AI, machine learning, deep learning - kursy angielskiego nie mógłby być trochę bardziej wyszukane... Przecież teraz łatwiej jest teraz pozyskiwać dane z tekstów pisanych, mówionych...
Idealnym rozwiązaniem było by podzielenie nauki angielskiego ze względu na położenie geograficzne British, American, Canadian i etc a także dalsze ich podzielenie na język formalny i na język mniej formalny potoczny. W niedalekiej przyszłości każdy w jakiś sposób będzie miał własny mózg podłączony do komputera, sieci internet i odebranie zostanie mu "przyjemność" uczenia się języków obcych. - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu |
+2 |
A | adam.radke |
Jak zrozumieć tę wypowiedź w dialogu w lekcji 53: Are you ready to order?
Czy w przytoczonym zdaniu lektor czyta "admission", czy "administration"?
Jak wyczyścić całkowicie konto i listę powtórek?
Podaj proszę na jakim poziomie językowym się znajdujesz, by potencjalni ochotnicy mogli się oszacować, czy dysponują wyższym stanem umiejętności i będą w stanie ruszyć z pomocą. :-) (Tej rzeczowej informacji mi zabrakło.) - 5 lat temu