A | anetas |
Z | zenstef |
anetas - czy możesz mi rozjaśnić w głowie? to po co ja piszę teksty, skoro tego nikt nie sprawdza teraz a ma sprawdzać za dodatkową kasę w przyszłości? Chyba coś nie tak....skoro coś się robi a nie ma na to odpowiedzi i odzewu...
-
14 lat temu
|
|
zenstef - Ten terażniejszy abonament, jak również nagrywanie i pisanie, to lejesz jak wodę w studnię. Jak eTutor potrzebował kasę, to tak rozpropagował i znalazł wielu takich jak Ty, co myśleli, że w tym abonamencie będzie sprawdzanie tekstów i ocena wymowy. Obiecanki cacanki, a będzie tak jak mówię.
-
14 lat temu
|
+1 |
anetas - to gdzie mam złożyć reklamację? nie cierpię fuszerek. kurs sam w sobie jest ok, ale kłamstwa nie znoszę i niedoróbek też...
-
14 lat temu
|
|
zenstef - Ale nowość! Piszę coś nie na wielką chwałę eTutor i nie posypały mi się minusy!
-
14 lat temu
|
+1 |
anetas - Za prawdę raczej daje się plusy nie minusy. Wątek sam w sobie jest ciekawy. Niech eTutor jednak dopracuje kurs, bo nie jest uczciwy wobec użytkowników...
-
14 lat temu
|
|
zenstef - Jesteś odbiorcą pewnej usługi. Zawsze możesz złożyć wniosek do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Zawsze możesz złożyć ankietę zadowolenia klienta do Urzędu, który nadzoruję udzielenie dofinansowania z Unii Europejskiej do tego programu. Raz jeszcze pozdrawiam i dzięki za zielone tło.:)
-
14 lat temu
zmieniany: 14 lat temu
|
+1 |
quantum137 - zenstef co drugi Twój komentarz powoduje u mnie śmiech [w pozytywnym tego słowa znaczeniu]...'lejesz jak wodę w studnię' co jak co inwencje to Ty masz :)
-
14 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Z | zenstef |
zolty - Szanowny Panie!
Użytkownicy posiadający abonament Ultimate English mogli wykupić pakiet Web English na specjalnych warunkach. Bezzasadne byłoby bezpłatna zmiana pakietu, gdyż niewątpliwie wartość pakietu Web English znacznie przekracza wartość dawnego pakietu Ultimate English. - 14 lat temu |
|
Z | zolty |
Z | zenstef |
zolty - Proszę o jakieś argumenty, dowody na potwierdzenie słów "na pewno próbowaliście naciągnąć wielu na dodatkową kasę".
- 14 lat temu |
|
zolty - Pakiet Ultimate owszem nie był bezpłatny, ale jego wartość była znacznie niższa niż pakietu Web. Zamiast zamiany tych przykładowych 100 dni pakietu Ultimate na 50 dni Web wybraliśmy po prostu inne rozwiązanie - wysoką zniżkę, sięgającą 40% wartości nowego pakietu.
-
14 lat temu
|
|
zolty - Naszym zdaniem było to sprawiedliwe w odniesieniu do wszystkich użytkowników - nowych i starych.
Proszę o niekontynuowanie tego wątku w tym temacie. Ten temat ma dotyczyć tylko i wyłącznie pomocy Anetas w rozwiązaniu problemu z nagrywaniem dźwięku. - 14 lat temu |
|
Aplikacja mobilna - zainstaluj i ucz się offline