ZALOGUJ SIĘ

Jak ustawić polskie menu

13 lat temu
Witam.
Mam jedno krótkie pytanie jak ustawić w tym programie polskie menu? Proszę o pomoc.
K
Ketraz

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 6

jak ustawić w tym programie polskie menu?

To można ustawić też na menu angielskie?
Myślałem, że jedynym menu na e-tutor jest menu w języku polskim...
quantum137
marta.kasprzyk - Dzisiaj zmieniło się na angielskie. - 13 lat temu
quantum137 - Bardzo dziwne, może to przeglądarka coś miesza...:D
Ja też chcę menu angielskie!:)
- 13 lat temu
Wampirka - Ja też chcę to angielskie!!! - 13 lat temu

No właśnie, wracam po świętach, a tu menu po angielsku... :)
askawska

Dzisiaj się zmieniło:) uczyć się nowych słówek, a nie po polsku :P
Pawel3

Prowadzimy testy, niedługo będzie można wybrać między polską a angielską wersją interfejsu. Obecnie przywróciliśmy wszystkim język polski.
pako
Pracownik eTutor

Fajny pomysł:)

Ja namawiam (jeżeli macie taką możliwość) do korzystania z angielskiej wersji systemu Windows (czy też innego z jakiego korzystacie).

Po pierwsze pozwala to znakomicie przyswoić angielskie słownictwo związane z IT.Większość operacji w systemie wykonujemy już machinalnie więc zmiana języka nie sprawi praktycznie żadnych trudności.

Po drugie wszelkie aktualizacje, łatki bezpieczeństwa itd. wypuszczane są w pierwsze kolejności na anglojęzyczne systemy, dopiero w następnej kolejności Microsoft wypuszcza wersję dla krajów Ameryki Północnej, Południowej, Europy Zachodniej, Azji, Afryki... no i w końcu Polski :)

Jedynie z Office korzystam polskiego bo tylko taki poprawia błędy w polskiej mowie...

Pozdrawiam.
kames
quantum137 - Mój pierwszy komputer był postawiony na anglojęzycznym systemie. Z angielskiego nic wtedy nie wiedziałem z informatyki też zero więc było mi wsio ryba, ale coś czułem że angielski będzie lepszym wyborem... po latach widać korzyści! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
Wampirka - Ja mam Office'a polskiego i mogłam go ustawić tak, by sprawdzał mi błędy w angielskim tekście... odwrotnie też chyba się da... - 13 lat temu
kames - Hmmm... W sumie masz rację Wampirko... Nie pomyślałem o tym wcześniej. Angielski Office też powinien mieć polski słownik:) Muszę kiedyś to sprawdzić. Swoją drogą niezły ze mnie informatyk :) - już się nie wypowiadam lepiej na techniczne tematy. - 13 lat temu

Witam
Czy może już wiadomo w przybliżeniu kiedy będzie dostępna angielska wersja interfejsu.??
chowek
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu