Bilberry |
lamia_wroc |
ansla - Ja też mam "problem spacji" a poza tym brakuje mi poprzedniej wersji, choć ta nowa ma swoje zalety. Myślę, że dobrze by było, gdyby były obie - do wyboru. Czy ktoś jeszcze tęskni za poprzednią wersją?
-
13 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Bilberry |
ansla |
esterka |
M | managerWRO |
paulina2701 - Czasami się zdarza, ale nie zniechęcaj się. Odśwież stronę albo spróbuj za jakiś czas.
Pozdrawiam :) - 13 lat temu |
|
Bilberry - pisanie czasami się zawiesza, ja po prostu naciskam klawisz, aż się zaczną pojawiać literki
dzieje się tak szczególnie gdy nacisnę [ lub ] to potem przez chwilę nie działa wpisywanie - 13 lat temu |
+1 |
pako Pracownik eTutor |
🟠 [Wątek eTutora] Trwają prace nad odświeżeniem nawigacji platformy i aplikacji
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
czeskie błędy to moja specjalność
a wracając do nowego dytkowania, podoba mi się, ale przestało mi liczyć ile tego ćwiczenia dziś zrobiłem
https://www.etutor.pl/statystyki/wykresy/?action=cwiczenia_dyktowanie - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
a potem zaglądam do pytań i forum :D - 13 lat temu
Możliwość ponownego odtwarzania nagrania całego zdania została już przywrócona. Poprawiliśmy też błąd który powodował, że nie były zliczane wykonane elementy w ćwiczeniu. - 13 lat temu
Zgadza się- wszystko już działa prawidłowo.
Mnie osobiście nowy "system" bardziej zachęcił do Dyktowania tym bardziej, że wiadomo już w trakcie pisania czy każda kolejna literka jest poprawna :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
Czy któryś z etutorowiczów może coś powiedzieć na ten temat?
Kojarzę, że możliwe chyba jest czytanie własnego textu.... tak? - 13 lat temu
Obrazki są 2 razy, bo to 2 różne sposoby. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu