Kasia_el Pracownik eTutor |
piotr.grela |
Shay - Mam ten kurs z supermemo, aż takiego szału nie robił, po prostu za słabo dopracowali to i owo. Aczkolwiek nie powiem, film sam w sobie był ciekawy.
-
6 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
kktm |
piotr.grela |
abmmichal - Piotr - całkowicie się zgadzam z Tobą. Dodatkowo, Logo jest wyraziste nie drażni to też dobry ruch. Niby to mało ważne ale jest przyjaźnie.
-
6 lat temu
zmieniany: 6 lat temu
|
0 |
J | Justaa3210 |
tlstar - Ale to było trochę tak, jakbyś jednego dnia chciała iść do szkoły na 6 lekcji, a następnego tylko na 2 :-) Nauka jest bardziej efektywna, kiedy jest systematyczna i z góry narzucona przez właściwy system edukacyjny.
-
6 lat temu
|
+2 |
piotr.grela - Justaa3210 ma troche racji. Bo dla mnie optymalna liczba powtorek dziennie jest 250. Chociaz z drugiej strony, jak mi liczba powtorek spada ponizej 250 to dodaje sobie z poczekalni (+) i mam okolo 250.
-
6 lat temu
|
|
abmmichal |
piotr.grela - Bez ulatwiajacych mi notatek - tez byloby mi bardzi ciezko zrobic 50 powtorek tak sie dzialo jak kiedys korzystalem z Supermemo. Takie ulatwiajace notatki w Etutorze, troche nas oszukuja, ze wiecej pamietamy ale z drugiej, za kazdym razem gdy zrobimy cos dobrze, odpowiemy dobrze na pytanie - nasz mozg sie sam nagradza i mobilizuje do lepszej i dluzszej pracy.
-
6 lat temu
|
|
darkobo |
G | gosia369 |
darkobo - gosia369 - a wszystkie poziomy zaliczyłaś już po wejściu w życie zmiany? Bo ja np. mam zaliczony jeden poziom, ale wcześniej, i nie mam żadnej plakietki Perfekcjonista. A jeśli chodzi o pozostałe kategorie (np. Kolekcjoner i Wytrwały), to system najwyraźniej bierze pod uwagę tylko wyniki z czasu od wprowadzenia plakietek.
- 6 lat temu zmieniany: 6 lat temu |
|
Barbara.m - darkobo - raczej nie. Ja jeden poziom miałam zaliczony przed wejściem w życie zmian i na plakietce pokazuje mi, że jest on zaliczony. Podejrzewam, że problem może raczej być związany z wyzerowaniem wyników, które miało miejsce jakiś czas temu. Ja po wyzerowaniu wyników jeszcze raz przerobiłam lekcje i ponownie je pozaliczałam - pewnie dlatego mi to pokazuje. Ale jeśli ktoś miał zaliczony poziom przed modyfikacją zawartości kursu to może wtedy nie jest to rozpoznawane?
-
6 lat temu
|
+2 |
Ste - gosia369 -Może nie masz pełnych 4 poziomów zaliczonych? Ja mam pełne poziomy A1 i A2 zaliczone i przy osiągnięciu Perfekcjonista pokazuje mi 2z3, została mi ostatnia lekcja z B1, więc zapewne jak ją skończę będę miała drugą gwiazdkę. Może już masz te dwie pierwsze gwiazdki skoro masz zaliczone 4 poziomy i teraz kontynuujesz następny poziom Perfekcjonisty, a może po prostu ominęłaś którąś z lekcji lub masz ją zrobioną na mniej niż 70%.
Przy tym osiągnięciu wyraźnie jest napisane, że chodzi o poziomy i że trzeba zrobić wszystkie lekcje z poziomu na przynajmniej 70%. - 6 lat temu |
+1 |
Ste - drakobo- myślę, że którąś z lekcji masz na mniej niż 70% zrobioną i dlatego nie masz tej pierwszej gwiazdki ;)
-
6 lat temu
|
+1 |
darkobo - Chyba się wyjaśniło. Pomimo, że mam "ptaszki" przy każdej lekcji i zielony pasek do końca, to moje zainteresowanie wzbudziła informacja "Lekcje: 0/0". Po wejściu okazuje się, że są tam np. 3 lekcje, z której nie mam zaliczonej żadnej. To chyba rezultat kiedyś-tam-w-przeszłości uaktualnienia poziomów. Kiedyś chyba było coś o tym na forum.
-
6 lat temu
|
+1 |
Ste - Zapewne tak ;) Ja po aktualizacjach poziomów A1 i A2 mimo, że wcześniej je już zrobiłam, robiłam wszystko jeszcze raz ;)
-
6 lat temu
|
+1 |
gosia369 - Dzieki za pomoc. Trzeba zaliczyc wszystkie lekcje co do jednej na danym poziomie.
-
6 lat temu
|
|
G | gosia369 |
J | Justaa3210 |
Barbara.m - Punkt 4 jest zrealizowany :-) Jak na stronie listy lekcji klikniesz na trzy kropki i potem wybierzesz "Strony lekcji według typu" możesz przefiltrować materiał według np. notatki gramatycznej, dialogu, tekstu, listy słówek itp
-
6 lat temu
|
+3 |
tlstar - Punkt 2 też jest możliwy z listy Własnych słówek: u góry jest m.in. menu "Pobierz fiszki".
-
6 lat temu
|
+2 |
A | aisak85 |
Ste - I agree with you, I also study for myself not for any rewards ;) The idea of writing in english is great!!!
-
6 lat temu
|
+2 |
Gość - Hi (sorry for my English :)) JK
I also agree with you. If you truly want to learn English, you just do it, without collecting some sorts of achievements. Btw. @aisak85: I like your idea of writing in English. Practice makes the master :) - 6 lat temu |
|
abmmichal |
Nowy kurs Business English na platformie eTutor