Kasia_el Pracownik eTutor |
piotr.grela |
Gość - Ciekawe, czy tacy młodzi ludzie, przed pietnastym rokiem życia też się tutaj uczą?
Bo Twoja propozycja Piotrze byłaby skierowana do nich. - 4 lata temu |
|
Bogusia1231 - Może byłby to pretekst, żeby zacząć.
Myślę, że z kursu dla maturzysty skorzysta mój starszy syn (uczący się tutaj), gdyby był dla ośmioklasisty - młodszy zacząłby naukę z eTutorem... - 4 lata temu |
+3 |
Gość - Żeby stworzyć taki kurs to trzeba włożyć ogromną ilość pracy, zatrudnić kadrę, która się na tym zna.
Tu już chodzi o prawdziwe egzaminy, a nie naukę dla samego siebie. I do takiego wyzwania muszą być odbiorcy. A młodzi ludzie z podstawówki to tak naprawdę jeszcze dzieci. I czy jest ich aż tak dużo na eT? Pretekst byłby, ale zapotrzebowanie to raczej nie bardzo. Kurs dla maturzystów pewnie będzie miał ogromne powodzenie. Pomysł idealny. Jeśli kurs będzie bardzo dobry, tzn. skuteczny, to klientela będzie zapewniona na długie, długie lata. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+3 |
piotr.grela - W sumie macie rację, młodzi ludzie są bardzo zajęci, w szkole muszą się uczyć masy rzeczy im nieprzydatnych, że też wątpię czy znaleźli by czas na systematyczną naukę na ET.
-
4 lata temu
zmieniany: 4 lata temu
|
+1 |
Bogusia1231 - Zgadzam się, że młody człowiek 7-8 klasa jakby zaczął naukę z ET przed egzaminem, to nie zostałby tutaj na stałe, ale jeżeli kurs byłby dobry to pewnie wróciłby za jakiś czas (np. na kurs maturalny).
Poza tym przygotowując dziecko do egzaminu ośmioklasisty, kupiłam repetytorium, zestawy testów. Jakby był dostępny tutaj kurs online też pewnie bym kupiła... a w dzisiejszych czasach nauki zdalnej pewnie trochę chętnych by się znalazło. - 4 lata temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
jerzy_pozoga |
jerzy_pozoga - A inne lyrics sing- "Scars to your beautiful" od Alessia Cara, oraz super fajny Ed Sheeran "Put It All On Me", "perfect". Ja tego owego osłuchałem i nauka angielskiego była o wiele przyjemniejsza. Pozdrawiam.
-
4 lata temu
|
+1 |
piotr.grela - A nice tune mate! A singing - it's a brilliant idea for learning English young people.
-
4 lata temu
|
+2 |
Tandess1 |
Matura-poziom rozszerszony-jaki to poziom w lekcjach etutor?
Moja nauka z kursem Matura? Czy warto pochylić się nad tym kursem?