M | Mitchu |
![]() | darkobo |
darkobo - Może:
1. Further development of my existing skills and gaining expetise in new technologies. Getting a job as a programmer. 2. My personal goal is to develop my existing skills and to gain knowledge of new technologies and to get a job as a programmer. A tak swoją drogą, to w tym przypadku chyba jednak byłoby dobrze, abyś napisał po polsku jakie są te Twoje zawodowe cele, bo jednak trochę trudno jest mi się zorientować. Choćby, o jakie "technologie" Ci chodzi (obawiam się, ze niewłaściwie użyłes tego słowa). - 7 lat temu zmieniany: 7 lat temu |
+2 |
Mitchu - Moim celem jest: Rozwijanie wiedzy w dotychczas poznanych technologiach oraz poznawanie nowych technologii oraz otrzymanie pierwszej pracy jako młodszy programista.
Jako technologie rozumiem języki programowania, oraz narzędzia wykorzystywane w pracy programisty. Ogólnie chciałem tutaj wyrazić, że najważniejsza jest dla mnie możliwość dalszego rozwoju oraz to, że poszukuje swojej pierwszej pracy jako programista - 7 lat temu zmieniany: 7 lat temu |
0 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | abmmichal |
Mitchu - Mam umiejętności i liczę na to, że są wystarczające na otrzymanie pierwszej pracy, ale jeśli pracodawca stwierdzi, że moje umiejętności są zbyt małe na regularną pracę i zaproponuje mi staż/praktykę to również się zgodzę. Najważniejsze jest dla mnie zdobycie pierwszego profesjonalnego doświadczenia w tej branży, ale nie ukrywam, że nie chciałbym też pracować charytatywnie.
-
7 lat temu
|
|
![]() | abmmichal |
![]() | gont |
![]() | darkobo |
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
🟠 [Wątek eTutora] 💬 Prompty do 🤖 ChatGPT związane z nauką języków