N | Nitokris |
? | Gość |
Nitokris - Zrobienie albo przerobienie... czyli ogarnięcie na blaszke, nie żeby tylko odfajkować.
Tak żeby w nocy o północy wiedzieć i nie się zastanawiać ;) Wolę wszystko robić po kolei i nie skakać od tematu 5 do 45. Hmm, to na początku grudnia ma być już uzupełniony poziom B1? Wydawało mi się, że dopiero wtedy zaczną się prace, ale może coś źle zrozumiałem. A co do systemu powtórek... to jak nie dodam słownictwa z danej lekcji to się już nigdy nie pojawią? - 7 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
M | masa60 |
tlstar - Bardzo ambitny plan. Czy aby jednak nie za bardzo? Mimo wszystko życzę powodzenia. Proponuję tylko nie dodawać do powtórek WSZYSTKICH list jak leci, a jedynie te elementy, których naprawdę się nie zna. W przeciwnym razie system powtórek zwyczajnie szybko się "zatka" i codziennie będzie może po kilkaset (jeśli nawet nie po kilka tysięcy) powtórek, których po prostu fizycznie nie da się zrobić. A poszczególne elementy będą się pojawiać w bardzo odległych terminach. List we wszystkich kursach jest łącznie chyba gdzieś niespełna 1500 (bez Business..), a jeśli każda ma średnio po 15-20 elementów to łącznie jest z pewnością sporo ponad 25 tys elementów (!!).
-
7 lat temu
|
+2 |
Dodawanie do powtórek - brak ćwiczenia do powtórzenia
Aktualizacja poziomu B1 - dodanie nowych tematów i lekcji
The bathroom is at the back of the house. Dlaczego "at" nie "in"
🟠 [Wątek eTutora] Kurs eTutor hiszpański ❤️💛❤️ Poziom B2 jest już dostępny!
Czyli razem z modułem "W podróży" mamy do dyspozycji 900 lekcji !! :D
A że Business English to dodatkowy kurs to oczywiście wiem... może kiedyś, nie mówie nie ;) - 7 lat temu