Otus |
slawek4 |
ipon - Tutor się rozwija ostatnio sie rozwinął w czerwcu ale my straciliśmy bardzo duzo.Szkoda ,że mając pomysł na tak dobry projekt Tutor nie docenił ani tych możliwości ani nas Użytkowników.Traktuje nas bardzo przedmiotowo i robi to w imię wiarygodności.Pozazdrościć dobrego humoru Tutora.Dla mnie to arogancja władzy a nie budowania prestiżu.
-
12 lat temu
|
0 |
slawek4 - Nie powinno się nic zmieniać sugerując się wpisem jednej lub dwóch osób. W życiu są ludzie, którym się nigdy nic nie podoba. Przy tak szybkich zmianach tego portalu zaczynam się bać, że jutro po przebudzeniu i włączeniu komputera okaże się, żu uczę się rosyjskiego lub niemieckiego zamiast angielskiego.
-
12 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
ipon |
Z | zolty |
Otus - Wiedziałem,że taka odpowiedź padnie. Szkoda, że sam z tych kanałów nie skorzystałem. :)
A więc milknę do czasu następnego rozpatrzenia sugestii (mam nadzieję, że pozytywnie) zanim zostanę uznany za wichrzyciela. Dziękuję za ponowne zajęcie się sprawą. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+1 |
ipon - Szkoda Otus,że nie skorzystałeś z kanału C1 w wersji polskiej.Po co było uruchamiać te nowe wątki?Wszystko ok a jak wejdzieszs na nową ofertę to zobaczysz zamiast 50 masz 100 lekcji super udogodnienie.Sorry Otus już nie masz we mnie poplecznika, przestałam Cię rozumieć.Nawet nie wiem czy życzyć Ci powodzenia ,nie wiem
-
12 lat temu
|
|
japonskiwachlarz - Droga @ipon, bardzo proszę cię o spokojne przeczytanie wypowiedzi Marcina Kowalczyka ponownie. W związku z burzą, jaka wywołała kwestia notatek gramatycznych postanowiliśmy ponownie rozważyć tę kwestię i spróbować wypracować kompromis na linii "metodyka -oczekiwania użytkowników" :). Odniosłam wrażenie, że @Otus poprawnie odczytał intencje zawarte w wypowiedzi @żółtego, więc nie widzę podstaw do tak gorączkowej odpowiedzi :) Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru :)
[edit] komentarz odnosił się do wypowiedzi skasowanej/wyedytowanej przez autorkę (ipon) - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+1 |
ipon - Japonskiwachlarz nie mów mi,że mam spokojnie coś przeczytać bo zapewniam ze spokojem przeczytałam to co napisał Marcin Kowalczyk i wybacz to są nadal uniki czy możesz odpowiedzieć mi na moje pytanie dlaczego dopiero po opłaceniu abonamentu dowiaduję się,że jestem out przez Tutora.Odpowiedz proszę.Przy zakupie lekcji Tutora sprawa jest czysta i jasna nie ma mowy,że pewne poziomy mogą być niedostępne bo Tutor po zawarciu transakcji poprawia swój image.Dla mnie to chore płacę od wielu lat bo ufam a tu takie oszustwo?
-
12 lat temu
|
-1 |
japonskiwachlarz - Chciałam zapytać, co rozumiesz przez wyrażenie "dlaczego dopiero po opłaceniu abonamentu dowiaduję się,że jestem out przez Tutora"? Nie zmieniliśmy zasad dostępu do kursu - po zakupie abonamentu użytkownik otrzymuje dostęp do wszystkich materiałów kursu na wszystkich poziomach. Ponadto, napisaliśmy, że planujemy rozwiązanie dotyczące notatek, które będzie satysfakcjonowało obie strony. Nie posiadam żadnej dodatkowej wiedzy o jakimkolwiek blokowaniu materiałów - stąd moje pytanie :) Jeśli zauważyłaś pojawienie się błędu lub niezamierzonej przez nas blokady - będziemy bardzo wdzięczni za jej wskazanie :)
-
12 lat temu
|
+1 |
ipon - z ogromną bądż nie satysfakcją informuję,że jest blokada wiedzy na poziomie C1.Tylko o to chodzi.Wiecie o czym mówię ja i inni więc dodatkowe wyjaśnienia są zbędne.
-
12 lat temu
|
|
ipon |
japonskiwachlarz |
Prosimy o pomoc w projektowaniu zmian w dziale Forum i Pytań Językowych!