bird |
pako Pracownik eTutor |
bird - Skryptozakładka Diki na medal, że też wcześniej nie wiedziałam.
A wczoraj z kolei odkryłam fiszki (ma się ten refleks, hehe). Etutor powinien o nowinkach zawiadamiać mailowo, przecież jest się czym pochwalić :) Pozdrowienia dla ekipy! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
Wampirka - Mnie też wczoraj bird uświadomiła z tymi fiszkami :) Miłe zaskoczenie, aż się zaczęłam zastanawiać nad szybszym przedłużeniem abonamentu ;)
-
13 lat temu
|
+1 |
Wiolaen - Wampirko - prosiliśmy o fiszki aż wyprosiliśmy! Ja się bardzo cieszę, zacznę się z nich uczyć w pracy bo są mało widoczne i można szybko schować do kieszeni :p
-
13 lat temu
|
+1 |
Wampirka - A ja będę mieć nowy sposób na naukę słówek - im więcej mam takich sposobów tym szybciej się uczę :)
-
13 lat temu
|
+1 |
Hexe - Jakbym nie weszła na forum, nie miałabym pojęcia o wprowadzeniu fiszek. Dlaczego nie dostaję takich informacji mailem? Niech chociaż pojawiają się w "aktualnościach"!
-
13 lat temu
|
+1 |
baassiam - No nie! Skryptozakładka Diki.pl przypięta do paska zakładek spisuje się na medal!Niesamowite, czytam sobie artykuł na angielskim serwisie informacyjnym, nie znam słówka - klikam tylko w zakładkę i następnie dwukrotnie w słówko - pokazuje mi tłumaczenie. Rewelacja :) Szybko, sprawnie i na temat.
-
11 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Ewa_G1967 |
zorija |
Ewa_G1967 - Fiszki sie otwierają ale... czy można by było dodac do nauki słówek zdania które są przkładowe. Apetyt rośnie w miarę jedzenia;)))
-
13 lat temu
|
|
bird - Chodzi Tobie o dodatkowe fiszki z przykładowymi zdaniami czy jako uzupełnienie pod słówkiem? Ja bym z kolei chciała zapis fonetyczny :)
-
13 lat temu
|
|
Ewa_G1967 - Po co mnożyć w tych samych powinny być przykładowe zdania a transkrypcje też by się przydały:)))
-
13 lat temu
|
|
zorija |
pataszon |
w pytaniu 5 słyszę pink, a program swieci bład
Dlaczego w słowniku jest takie zdanie... dowsn't smoke... a nie doesn't smoke
(kolejny problem) Strzałka BACK w słowniku Diki