T | trampek26 |
dawidturek |
trampek26 - oki.... w takim razie na jutro planuję kolejne "leżakowanie"
robię screeny zobaczymy co z tego wyjdzie. - 8 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
B | Barbara.m |
T | trampek26 |
futbolowa - Leżak ma powodować, że nie zrobią Ci się zaległości w powtórkach, natomiast skoro nie było Cię w serwisie, to niestety logiczne jest, że ten dzień nie jest uwzględniany jako dzień nauki. Za to możesz taki stracony dzień nadrobić za pomocą 40 monet :)
-
8 lat temu
|
|
trampek26 - w piątek liczba powtórek: 238, ileść dni nauki z rzędu, sobota leżak, niedziela liczba powtórek 327, 1 dzień nauki z rzędu.
albo ja czegoś nie rozumiem, albo u mnie to nie działa. a chcę jedynie, że jak wrócę to dni nauki "z rzędu" będą na tej samej ilości na której je zostawiłam, "Leżak ma powodować, że nie zrobią Ci się zaległości w powtórkach,", no nie, zmiana jest o 89 słówek - tyle przybyło z moich obserwacji i dwóch prób wynika, że funkcja leżak jest po nic wiem, że mogę wykpić dni stracone, ale to działa do kilku dni wstecz, a ja jadę na kilkanaście - 8 lat temu |
|
futbolowa - Nie ma szans na to, byś po iluś dniach przerwy wrócił i miał zachowane dni nauki z rzędu, niestety. A to, że powtórek przybyło, to jest naturalne. Po prostu miałeś ich więcej do zrobienia, ale nie pojawiły się na liście powtórek zaległych :)
-
8 lat temu
|
+1 |
B | Barbara.m |
Optymalizacja procesu nauki języka za pomocą ruchu i sportu
możesz wejść w zakładkę kalendarz powtórek i poprzez kliknięcie na dni , na które przewidziałeś urlop ustawić ikonki leżaczka ( w tych dniach system nie będzie wyznaczał powtórek) - 8 lat temu
chyba za malo korzystam z takich funkcji :) - 8 lat temu