eneduelike |
Marzyciel |
eneduelike - Dzięki :DD
To coś muszę ogarnąć, bo na kurs wyżej chciałem iść, a tam już trzeba mieć raczej 'piękną' wymowę ;) Na dysku mam trochę tego, bo ściągałem, ale nie wiedziałem, za które się zabrać :P (http://www.speedyshare.com/files/30253919/ksi_ki.jpg) - ogarnę te dwie, a poza nimi coś ciekawego kojarzysz z tej listy? :D Pozdroo :D - 13 lat temu |
|
Marzyciel - Fajne jest jeszcze Ship or Sheep i English pronunciation made simple - uczy amerykańskiej wymowy, ale jest dużo fajnych ćwiczeń, które możesz wykorzystać ;P W ogóle do nauki wymowy trzeba być wytrwałym,na początku jest zajawka tylko :C
-
13 lat temu
|
|
eneduelike - no coś tam mam :P chyba 40 gb materiałów mam do angielskiego, a nigdy nie mogę się za nic zabrać bo po prostu za dużo tego xd
http://www.langacademy.net/vb/showthread.php?10233-English-pronunciation-dvd-compilation-%283-dvds%29 stąd wziąłem DVD 1, a reszta padła (na 3) ;s ciekawostka: jak chcesz wejść na tą stronę wpisz link w google i wciśnij kopia ;p - 13 lat temu |
|
eneduelike - no, JDownloader wszystko cisnę :D
tam na samym dole jest reupload DVD 1, reszta nie działa ;ss ogólnie na tej stronce dużo jest rzeczy, ale normalnie można listę tematów przeglądać, ale jak chcesz gdzieś wejść musisz ten link kopiować w google i kopia klikać ;s - 13 lat temu |
|
eneduelike - trochę tępe to, ale inaczej nie da rady ... no oprócz zapłaty, ale nie wiem czy ci się uśmiecha ;p
-
13 lat temu
|
|
quantum137 - Proszę ... nie gb...mb... tylko Gb/Mb jesli juz o bitach mówimy ... wiem to portal językowy ale m oznacza mili czyli 1/1000 a nie 1 milion...to różnica 9 rzędów wielkości czyli miliard ... pozdro:)
b/B i inne to tez ma znaczenie ...tylko wspominam. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
eneduelike - oj tam, oj tam xd każdy i tak wie o co chodzi ;p taki przekręt na allegro też był podstawie, że ktoś nie napisał MB tylko Mb jeżeli już tak literek się czepiamy ;d
-
13 lat temu
|
|
eneduelike - tj. ktoś wystawił bodajże 8Gb kartę i wysyłał 1 GB.
ot taka ciekawostka xd - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
quantum137 - tak hehe każdy wie o co chodzi .. ale jak na umowie mi ktoś napisze małe b, to będę się buntował ;)
To tak jak z pierwszymi dwurdzeniowymi procesorami, sam widziałem ogłoszenia typu: proc 6Ghz...taaaa, jeszcze na stockowym coolerze ;) - 13 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Jakie są Wasze pozytywne doświadczenia w nauce z eTutorem?
British version or US version which one, how to reshape the current course
ogólnie błędów nie robię, tak jakoś mi wyszło. - 13 lat temu
trochę mogło tak zabrzmieć jak spina, ale niee xD
- 13 lat temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.