tamek |
milena.u |
tamek - Znam tę aplikację i mam kilka uwag:
1. Ostatnio próbowałem uczyć się słówek przy pomocy tej aplikacji, jednak przy braku połączenia internetowego program się zawieszał. 2. Na jednym z forów eTutor wyczytałem, ze aby moc korzystać z tej aplikacji należy co najmniej raz dziennie połączyć się z internetem. Co można zrobić przy kilkudniowym braku połączenia z internetem? proszę o wyjaśnienie tych kwestii. - 8 lat temu |
|
PawelStroz - Niestety w przypadku aktualizacji powtórek trzeba raz dziennie połączyć się z internetem, aby być na bieżąco. Połączenie jest wymagane w przypadku gdy chcemy zsynchronizować postępy z platformą. Gdy algorytm wygeneruje powtórki do nauki na następny dzień, również trzeba dokonać synchronizacji aby aplikacja pobrała te informacje. Nie trzeba codziennie się łączyć z internetem w przypadku wykonywania ćwiczeń, słuchania nagrań i oglądania filmów.
-
8 lat temu
|
+1 |
tamek - Rupcio miałeś rację. Dostęp do internetu w hotelach w Rydze, w Tallinie i Petersburgu bez problemu i doskonałej jakości.
Aplikacja eTutor działa off-line przy powtórkach. Nie liczy czasu poświęconaego na naukę. - 8 lat temu |
0 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Łączenie kont w eTutor - pracowniczego i prywatnego
nauka na telefonie - możliwości, instalacja...
Nauka Angielskiego z AI - konkurencja nie śpi
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.