ZALOGUJ SIĘ

Ustawianie / usuwanie / modyfikowanie cykli w przeglądarkach na smartfonie

8 lat temuostatnia aktywność: 8 lat temu
Czy u Was też zniknął znaczek ustawienia cykli powtórek / filtrów podczas korzystania z przeglądarki (IE, Chrome) na smartfonie?

Gdy korzystam na komputerze mogę ustawiać cykle / filtrować powtórki ale gdy otworzę aplikację na smartfonie - mam ustawione to co ustawiłam ostatnio na komputerze i nie mogę tego zmienić. Jest to strasznie niewygodne. Tylko czasami ustawiam cykle i jeśli zapomnę ich wyłączyć na koniec powtórek a następnego dnia otworzę aplikację na telefonie - to mam cykle bez możliwości ich wyłączenia :-(
B
Barbara.m

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Dziękujemy za zgłoszenie i przepraszamy za utrudnienia. Przekazałam informację o problemie do naszych programistów. Poinformuję Panią niezwłocznie, jeśli uda się coś ustalić w tym temacie. Bardzo proszę o chwilę cierpliwości :-)
aleksandra.rosiek
Barbara.m - W takim razie będę czekała. Dziękuję za informację. - 8 lat temu
Barbara.m - Czy udało się może już coś ustalić? Zniknięcie możliwości korzystania z cykli jest naprawdę ogromnym utrudnieniem. W tej chwili będąc na urlopie mam do dyspozycji wyłącznie telefon. Bez możliwości ustawienia cykli bądź odfiltrowania np. tylko gramatyki w ogóle nie robię powtórek i lawinowo narastają mi zaległości :-(( Wiem, że wszystkich powtórek przewidzianych na dany dzień nie zdążę wykonać a jeśli zrobię tylko część to tych ocenionych źle już nie powtórzę drugi raz. Cykle pozwoliłyby mi choć trochę się pouczyć... - 8 lat temu
Barbara.m - Dziekuję za przywrócenie cykli przy korzystaniu na smartfonie :-) - 8 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.