![]() | kubela |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
E | efogt |
Marzyciel - zgadza się ;) ice creams, jest dopuszczalne jak chodzi np. o rożka czekoladowego <3
-
14 lat temu
zmieniany: 14 lat temu
|
+3 |
efogt - Dziękuję bardzo za potwierdzenie:)Znaczy że zrozumiałam temat:)Pozdrawiam serdecznie:)+
-
14 lat temu
|
+4 |
kubela - niestety słownik Webstera tego nie potwierdza, a rozumiem, że chodziło o język oficjalny a nie potoczny
-
14 lat temu
zmieniany: 14 lat temu
|
-2 |
eneduelike - http://pl.wiktionary.org/wiki/ice_cream
odmiana: (1.1) nieodm. (1.2) lp ice cream, lm ice creams (1.1) lody (1.2) lód (na patyku, rożek ect.) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
![]() | rzuff_3 |
Z | zenstef |
E | efogt |
zenstef - Cześć,
a ta stronka nie chce mi się otworzyć :( ps.może coś z moim sprzętem, ale teraz raczej siedzę przed sprzętem i na łaczach, o których można mówić ,,żyleta" ;) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+2 |
efogt - Tak , widzę że z tego linku się nie otwiera. Ale jak wpisuję w pasek adresu ręcznie ten właśnie adres to się otwiera. Nie mam pojęcia dlaczego z tego linku nie. Wpisz adres ręcznie w pasek adresu w przeglądarce .Na pewno się otworzy. Pozdrawiam.
P.S. Firefox nie otwiera tej strony. Ale Explorer tak. - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |
zenstef - Coś tam popróbowałem... ;)
Na próbowanie dałem sobie tylko do około 5 min. A tak szczerze mówiąc ;) za dużo więcej to raczej bym się nie nauczył ;) ps.kiedyś ,,wskakiwałem" na takie różne stronki, dawałem ,,tamtym użytkownikom" trzy szybkie pytania /były bez odpowiedzi/ i po kilku dniach z tamtych stronek po prostu odchodziłem ;) Zawsze bardzo drogą mojemu sercu Koleżankę pozdrawiam bardzo serdecznie ;) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |
Dlaczego w zdaniu "Do cats have whiskers? Yes, they do. " uzyte jest "they" do kotow?