ZALOGUJ SIĘ

Znikające okienko do wyszukiwania słówek

9 lat temuostatnia aktywność: 9 lat temu
Mam problem z okienkiem do wyszukiwania słówek. Od 2-3 dni gdy klikam w lupkę pojawia się okienko i natychmiast znika. Dopiero po wielu próbach udaje się wpisać słówko. Dlaczego tak się dzieje?
A
awajszczak

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Potwierdzam. Co ciekawe gdy pierwszy raz klikniemy w lupę wszystko jest w porządku. Ale jeśli na tej samej stronie zamkniemy lupę i powtórzymy otwarcie lupy już pole do wpisania znika. A miało być tak wspaniale z tą lupą ;).
Przywróćcie wyszukiwarkę na pasek a nie popsutą lupę.
J
Jamz
9 lat temuzmieniany: 9 lat temu
mlesniewska1 - Niestety muszę zaprzeczyć :-) bo u mnie działa bez zarzutu. A tak na poważnie, to niewykluczone, że jest to kwestia posiadanej przeglądarki lub jej "przestarzałej" wersji, bo jak znam życie to właśnie one potrafią płatać tego typu psikusy, ew. "przestarzałego" Adobe Flasha. Ja korzystam z Firefox 44.0. oraz IE 10.0, Flash aktualizowany zawsze na bieżąco i jest ok. Na Androidzie w Dolphinie też jest ok. - 9 lat temu
Jamz - Przeglądarka najnowsza a nawet nowsza niż twoja firefox 44.0.2 ;), flash aktualizowany, na dwóch komputerach działa identycznie czyli źle. No chyba że szybko kliknę kursorem na pole do wypełnienie to wyszukiwarka zostaje ale to nie w ten sposób miało działać prawdopodobnie. - 9 lat temu
mlesniewska1 - To jest jakaś kwestia informatyczna, ale na pewno nie eTutora, bo gdyby to była wina aplikacji to wszyscy uczestnicy mieliby ten sam problem. Ja mam też w domu na dwóch różnych PC, sprawdzałam w firmie na kolejnych dwóch (jeden także z Chrome) i nie ma żadnych takich objawów. Wszystko jest ok. - 9 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.