A | awajszczak |
J | Jamz |
mlesniewska1 - Niestety muszę zaprzeczyć :-) bo u mnie działa bez zarzutu. A tak na poważnie, to niewykluczone, że jest to kwestia posiadanej przeglądarki lub jej "przestarzałej" wersji, bo jak znam życie to właśnie one potrafią płatać tego typu psikusy, ew. "przestarzałego" Adobe Flasha. Ja korzystam z Firefox 44.0. oraz IE 10.0, Flash aktualizowany zawsze na bieżąco i jest ok. Na Androidzie w Dolphinie też jest ok.
-
9 lat temu
|
|
Jamz - Przeglądarka najnowsza a nawet nowsza niż twoja firefox 44.0.2 ;), flash aktualizowany, na dwóch komputerach działa identycznie czyli źle. No chyba że szybko kliknę kursorem na pole do wypełnienie to wyszukiwarka zostaje ale to nie w ten sposób miało działać prawdopodobnie.
-
9 lat temu
|
|
mlesniewska1 - To jest jakaś kwestia informatyczna, ale na pewno nie eTutora, bo gdyby to była wina aplikacji to wszyscy uczestnicy mieliby ten sam problem. Ja mam też w domu na dwóch różnych PC, sprawdzałam w firmie na kolejnych dwóch (jeden także z Chrome) i nie ma żadnych takich objawów. Wszystko jest ok.
-
9 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
🟠 [Wątek eTutora] Trwają prace nad odświeżeniem nawigacji platformy i aplikacji
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.