ZALOGUJ SIĘ

Mój profil wygasa 22.12.2015. Czy mogę przedłużyć dostęp po nowym roku czy w taki wypadku będę musiała założyć nowy profil?

9 lat temuostatnia aktywność: 9 lat temu
E
ewelina85

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Witam,

możesz przedłużyć później, profil pozostanie. Nie trzeba zakładać nowego. Tylko będą zaległe powtórki i będzie zablokowany dostęp do lekcji.

Pozdrawiam.
?
Gość

Do tego co napisał sskorupski dodam, że dostęp do lekcji będzie oczywiście zablokowany do momentu wykupienia nowego abonamentu :-)

Ja wykupiłam abonament pół roku po tym jak założyłam profil z 7 dniowym okresem próbnym. Przez te pół roku nic mi nie zginęło. Miałam wszystkie powtórki (mocno zaległe skoro przez pół roku ich nie wykonywałam) i historię wykonania lekcji dokładnie w tym punkcie, gdzie skończyłam w momencie wygaśnięcia abonamentu.
B
Barbara.m
Gość - Potwierdzam to co napisałaś. Ja też miałem pół roku przerwy w nauce bo nie wykupiłem abonamentu. Po wykupieniu było bardzo dużo zaległych powtórek. - 9 lat temu

Jakiś czas temu renata_k odpowiadała w wątku https://www.etutor.pl/forum/thread/519184-Program_lojalnosciowy_dla_uzytkownikow_eTutor_-_zasady.html?unread na nieco podobne pytanie, jeśli przeczytasz to zobaczysz, że radziła żeby skontaktować się z Działem Obsługi Klienta ([...]@etutor.pl) - to dobry sposób, jak myślę, jeżeli "łapiesz" się, na którąś zniżkę. Ja swój abonament opłaciłam prawie tydzień po skończeniu się poprzedniego, w "ostatniej chwili" praktycznie ;)
Co do powtórek, to ja tez miałam ich bardzo dużo (przez dłuższy czas nie zaglądałam na eTutor) i wybrałam "najprostsze rozwiązania - wykasowałam postępy w nauce i usunęłam wszystkie dodane słówka, teraz zaczynam od zera. Dla mnie to idealne rozwiązanie:)
Orsola