ZALOGUJ SIĘ

Problem z profilem firmowych, a raczej chęć usunięcia się z niego.

2 lata temuostatnia aktywność: 2 lata temu
Cześć, mam pytanie natury technicznej. Założyłam konto na eTutor, ponieważ moja firma wykupiła do niego dostęp i każdy miał założyć profil firmowy. Co miesiąc przesyłane są do firmy rankingi, kto ile lekcji wykonał, na jakim jest poziomie itd. Teraz mam mały problem, bo już nie pracuje w tej firmie, a ciągle figuruje w ich rankingach. Nie wiem dlaczego, bo praktycznie od razu ucieło mi abonament i sama sobie go opłacam. Myslalam, że jak sama sobie wykupie abonament (nie będę korzystała z firmowego), to oni nie będą mieli dostępu. Ale niestety mają. I pytanie wiecie co mogę w tej sytuacji zrobić? Da się to w aplikacji ustawić? Czy muszę kontaktować się z firmą? Dodam, że nie chce usunąć konta i założyć nowego. Mam za dużo monet i przepadnie mi też wykupiony abonament.
N
Nkida
jerzy_pozoga - Hi Nkida- W owej kłopotliwej sprawie proszę napisać do > [...]@etutor.pl wraz z podaniem skrótu internetowego jaki jest uwidoczniony u góry ekranu , tj. > https://www.etutor.pl/forum/thread/1516679-Problem_z_profilem_firmowych%2C_a_raczej_chec_usuniecia_sie_z_niego..html?unread . Jestem pewien iż ktoś z redakcji pomoże rozwiązać problem. Pozdrawiam. - 2 lata temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Ciekawy wątek....

Na początku też miałem kurs opłacony przez firmę, a potem sam musiałem sobie opłacić (przedłużyć). Z tego, co piszeszesz, wnioskuję, że raporty dalej spływają także do mojej firmy (analogia do Twojej sytuacji). Jednak mi to nie przeszkadza, a nawet to bardzo dobrze. Wciąż pracuję w tej firmie i uważam, że kierownictwo powinno widzieć, że zwiększam swoje kompetencje.
Marcin48

Nkida Twoje konto było jeszcze aktywne w grupie firmowej z języka niemieckiego, dlatego byłaś powiązana z profilem i rankingiem firmowym. Już dezaktywowałam Twoje konto w tej grupie, teraz powinno być wszystko w porządku :)
W razie pytań napisz do nas na [...]@eTutor.pl
adrianna.wu
Pracownik eTutor