![]() | Ewa_G1967 |
E | efogt |
Ewa_G1967 - Tak na marginesie Administracja powinna bardziej przejrzyście informować o nowościach ( a są ciekawe).W zyciu bym sama na to nie wpadła;)) choć blondynka nie jestem!!
-
14 lat temu
|
|
efogt - :) Zgadzam się z Tobą. I nie wiem czy już zauważyłaś ale do piosenek też teraz są pytania:)
Pozdrawiam:) - 14 lat temu |
+1 |
Ewa_G1967 - Dzięki i za tę wieść zaraz tam zajrzę!!!
Miłego weekendu może nie przy ang;)) - 14 lat temu |
|
bird - Do Ewa_G1967:
A ja blondynką jestem. Nie siej tu krzywdzących stereotypów, bo przez takie uwagi ten piękny i rzadki kolor włosów nabrał pejoratywnego znaczenia. I mówię tu o genach, a nie o wiadrze z farbą, od której wszystko to się zaczęło. Określenie "głupia blondynka" wzięło się od pustej i jednocześnie przefarbowanej laski, a więc kobiety o włosach innych niż blond (!). - 14 lat temu |
|
bird - Ktoś powie, że niepotrzebnie się irytuję i walczę z uprzedzeniami. Cóż, kiedyś za głupią, a na pewno głupszą uchodziła kobieta (przewaga fizyczna mężczyzn i przyklask niektórych faktycznie głupich kobiet swoje zrobiły). Warto się nad tym zastanowić. Pozdrawiam serdecznie.
-
14 lat temu
|
|
raf000 - Racja, racja :) A naturalne blondynki są bezkonkurencyjne :D
Pozdrawiam blondynkę :) ( i to bez przekąsu ) - 14 lat temu |
|
Ewa_G1967 - Bird oszczędzę komentarza ale powiem tylko że trzeba się trochę znać na żartach.
Miłego dnia życzę i proszę już do tego nie wracać. - 14 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
F | forestowa |
![]() |
|
raf000 - A listę nagrań masz po wejściu w zakładkę "Lekcje" i na samym dole "lista filmów"
-
14 lat temu
zmieniany: 14 lat temu
|
|
forestowa - dzieki:)
lista notatek na pewno by sie przydala /analogicznie do listy slowek/ - 14 lat temu |
|
paulina2701 - Zgadzam się, że to by pomogło z usystematyzowaniem wiadomości, odnalezieniem w razie pilnej potrzeby sprawdzenia danego zagadnienia i w przypadku powtórek
-
14 lat temu
|
|
Nauka nie takie to proste jak sie moze wydawac
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
🟠 [Wątek eTutora] 💬 Prompty do 🤖 ChatGPT związane z nauką języków
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪