Jak mam przeczytać czy odpowiadać na pytania jak nie wiem o co chodzi? To ma być poziom dla poczatkujacych? Żenada!
Podobnego zdania jest reszta moich kolegów / koleżanek. Zdaje się, że się pożeganym raz a dobrze.
Jak mam przeczytać czy odpowiadać na pytania jak nie wiem o co chodzi? To ma być poziom dla poczatkujacych? Żenada!
Podobnego zdania jest reszta moich kolegów / koleżanek. Zdaje się, że się pożeganym raz a dobrze.
write four letters to my family and give them my new address
open five bags and take out my clothes
sort the rest of my things
call Adam and ask him to go shopping with me
write one-and-a-half pages of my diary
prepare food for three people
have dinner with Adam and Leon at 7 p.m.
read my favourite book (start from page 132)
jog for 30 minutes
Ewa_G1967 - Może nie na temat ale zapytam co oznacza pod Twoim nickiem Pkp Intercity. Nie było mnie chwilę i juz jakieś zmiany?? Dziękuję za odpowiedź!
-
13 lat temu
efogt - Ewa , PKP szkoli pracowników. Wykupiło im kursy angielskiego w e-tutor:)Mogą się uczyć kolejno lekcjami jak nie chcą uczyć się według przydzielanych im lekcji przez nauczycieli:) Pozdrawiam serdecznie.
-
13 lat temu
W poprzednim zadaniu: https://www.etutor.pl/lekcje/3/32/ czytanym przez native speakera obok zakładki "Pytania" (do tekstu) jest zakładka "Tłumaczenie". Poza tym zawsze można skorzystać ze słownika klikając dwukrotnie na niezrozumiałe dla nas słowo
Przypadkowo polecenie pojawiło się w języku angielskim, już zostało ono zmienione na język polski. Początkowo zakładaliśmy, na wzór wielu podręczników, posługiwanie się wyłącznie językiem angielskim w poleceniach. Po głosach użytkowników zmieniliśmy je w lekcjach początkowych na polskie, za powyższe przeoczenie przepraszamy.
- 13 lat temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.