F | federer |
o.bracka |
federer - przepraszam, ale dopiero teraz chciałem z tego skorzystać ale nie jest to możliwe. Czy jest sposób otwierając powtórki specjalne dodać zestaw "powtórek na dzisiaj" żeby można było zmienić na pok ang i tlumaczenie pl? Bo z tego co widze to ta opcja jest tylko dla utworzonych zestawów a zwykłych powtórek to chyba nie można tak ustawić
- 10 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Martulinka |
Martulinka - Futbolowa - ale tam nie ma nigdzie takiej opcji. Mam tylko:
Schwierige Elemente Deutsch die heute wiederholt werden 0 Wörter Schwierige Elemente Deutsch 200 Wörter Schwierige Vokabeln Deutsch die innerhalb der letzten zwei Wochen hinzugefügt wurden 1 Wort Wiederholungen für heute 56 Juz nie wiem czy slepa jestem czy jak :D Powtorki specjalne to wiedzialam gdzie sa, tylko nie moge opcji odwrocenia znalezc... Bede wdzeczna za pomoc :D - 10 lat temu |
|
futbolowa - Tutaj dodajesz własną listę: https://www.etutor.pl/special-repetitions/createWordsBasesSet
a potem po wybraniu jej masz do wyboru kilka opcji [np. tłumaczenie z niemieckiego/tłumaczenie na niemiecki itd.]. Ewentualnie niżej masz 'elementy z głównego systemu powtórek', a tam np. Schwierige Elemente Deutsch - kiedy w to wejdziesz, znajdziesz to, czego szukasz :) - 10 lat temu |
|
Aplikacja mobilna - zainstaluj i ucz się offline
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪