L | lepsi1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Z | zenstef |
zenstef - Wielkie dzięki Rafale za plusika :)
Też dobrze wiesz, że szału w moim odpowiadaniu nie ma ;) Ale podstawy w nauce są raczej najważniejsze i my o tym dobrze wiemy ;) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
quantum137 - Racja, lepiej mieć porządne podstawy bo to ułatwia późniejsza naukę, która staje się coraz bardziej zagmatwana ;)
PS. a za plusika nie dziękuj bo się należał na 102 ;) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
zenstef - No pewnie, że masz Rafale całkowitą rację :)
W nauce j.angielskiego są proste tylko podstawy, a dalej to tylko w ciemny las :) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
zenstef - Podstawy podstaw zawsze były ostoją wszelkich zachowań. Jest nią też tylko tylko podświadomość, co dąży tylko do lepszego?
-
14 lat temu
|
|
zenstef - No pewnie Ewo, że podświadość zawsze będzie w zdecydowanej przewadze :)
ps. życzę zawsze mi bliskiej sercu koleżance miłego wypoczynku. Serdecznie pozdrawiam, Zenek - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
Ewa_G1967 - Zenek dzięki za miłe słowa a wypoczynek jeśli tak to nazwać można zaczynam dopiero od 30 czerwca. Wyjeżdżam w Pieniny i na Kaszuby;)))
ps. Podstawy zawsze będą najważniejsze jak we wszystkim;)) - 14 lat temu |
|
zenstef - No, to tylko muszę koleżance pozazdrościć.
Moją ,,gruszę" wykorzystaliśmy już w lutym /za te pieniądze nasza starsza córką jechała do CZD/, a w tym czasie chodziłem do pracy. Ale czy ktoś to zrozumie? - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
zenstef - A broń Boże Ewo, że ja bym chciał zwalić na kogoś jakąkolwiek odpowiedzialność.
Mieszkamy po prostu w Polsce, a jakby było inaczej, to tak wielu ludzi by nie wyjechało. Bardzo przepraszam za to moje gadanie ;) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
TLK - a propo zentsef - nawet jeśli coś zrobiłem z błędem pkt 1. - to nie powód do agresji jaka zaprezentowałeś w pkt 2.-:(
-
14 lat temu
|
|
zenstef - Jak Ciebie TLK uraziłem to bardzo przepraszam. To co robisz kolego
w życiu nie jest tylko takie maślane ;) Będzie dobrze :) Pozdrawiam - 14 lat temu |
|
zenstef - Szkoda TLK, że wywaliłeś Twoje objasnienia.
A może zrobiłeś dobrze... Głowa do góry TLK ! Będzie dobrze :) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
Z | zenstef |
zenstef - Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Serdecznie pozdrawiam i życzę koledze miłych snów :) - 14 lat temu |
|
Dlaczego dwa czasowniki zapisano w bezokoliczniku w ten sposób"go buy" .
Język za 5 zł - czy jeszcze bedzie taka akcja? 🥺