Witam, od niedawna korzystam z lekcji etutor.
Do kazdego słowka sa zdania, w ktorych owe słow występuje, jest tez opcja dodania owych zdań do powtórek.
I przyznam, ze przez tą opcje nie wiem co mam robić, czy dodawac wszystkie zdania do powtorek, uczyc sie tych zdań poswiecajac temu zdecydowanie wiecej czasu, czy też skupić sie tylko na słowkach?? Jak uwazacie??
Witam, od niedawna korzystam z lekcji etutor.
Do kazdego słowka sa zdania, w ktorych owe słow występuje, jest tez opcja dodania owych zdań do powtórek.
I przyznam, ze przez tą opcje nie wiem co mam robić, czy dodawac wszystkie zdania do powtorek, uczyc sie tych zdań poswiecajac temu zdecydowanie wiecej czasu, czy też skupić sie tylko na słowkach?? Jak uwazacie??
Hmm sam juz nie wiem, w tych łatwiejszych lekcjach dobre 80% potrafie przetlumaczyc, czasem z jakims bledem skladniowym i teraz nie wiem bo tych powtorek robi sie masa, wlasciwie wszystko prawie dodaje, majac na uwadze fat, ze wydaja sie proste i nie wiem czy poswiecac temu czas, czy tez skupic sie na utrwaleniu,przypomnieniu tego co juz mam w glowie oraz nauce nowych slowek:/
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.