ZALOGUJ SIĘ

Życzenia Świąteczne dla Uczniów i Tutora

zmodyfikowany: 11 lat temuostatnia aktywność: 11 lat temu
Zyczenia swiąteczne dla sympatyków Tutora
24 minuty temu data modyfikacji: 17 minut temu
Bardzo ciepłych,radosnych i rodzinnych Swiąt Bożego Narodzenia życzę Uczniom i Tutorowi.Najwspanialszych chwil i spełnienia marzeń w Nowym 2014 Roku tym wszystkim z kraju jak i na obczyżnie.Szczególnie ciepłe słowa kieruję do samotnych przebywających poza granicami kraju.Macie swoje priorytety,wykonujecie je ,w oddaleniu od najbliższych ,chciałabym abyście wiedzieli,że w ten wigilijny wieczór jesteśmy z Wami.Mnie łatwiej ,bo w Anglii mam rodzinę i uroczą 2 miesięczną wnusię ale , abym mogła cieszyć się tym szczęściem,które mam teraz wypłakałam morze łez i byłam pomiatana jako człowiek , ale warto było.Drogi Tutorze Tobie też składam serdeczne życzenia świąteczne,jeśli może czasami za ostro upominam się o coś to tylko dlatego,że bez Tutora nie ma dnia a dzień nudny to dzień raczej stracony dlatego tak bardzo cisnę na te nowe słówka, na te nowe ćwiczenia.Wszystkim Uczniom wspaniałych prezentów gwiazdkowych i niezapomnianych chwil spędzonych z Rodziną a dla tego samotnego,zagubionego dodatkowe nakrycie na moim stole wigilijnym będzie czekało.Bardzo mocno Was pozdrawiam i ..Wesołych Swiąt

http://www.youtube.com/watch?v=AdTjBA5A28s
ipon
ewa159 - Miłe,IPON:-) Cudownie spędzonych chwil w gronie tych, których masz przy sobie. - 11 lat temu
ipon - Dziękuję bardzo i wzajemnie życzę Tobie wspaniałych swiątecznych chwil. - 11 lat temu
helena51 - Zdrowych,radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelakiej szczęśliwości w nadchodzącym Nowym Roku :) - 11 lat temu
samatii - Dziękuje,wesołych świąt ! - 11 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

Witam!
Dla Ciebie jak i użytkowników oraz administracji e-tutora chciałabym życzyć szczęśliwych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego nowego roku.
Pozdrawiam
D
daga3030
ipon - Wesołych świąt daga3030 ,ciepłych ,rodzinnych chwil i dużo radości w nowym roku.Pozdrawiam - 11 lat temu

I jeszcze mała wisienka na torcie :)
http://www.bbc.co.uk/cbbc/clips/p01mydk0
D
daga3030

Świeci gwiazda na niebie, srebrna i staroświecka,
Świeci wigilijnie, każdy ją zna od dziecka.
Chwyć w garść jej promienie, trzymaj je z całej siły.
I teraz w tym rzecz cała, by się życzenia spełniły.
Zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia dla eTutora i wszystkich jego użytkowników.
BWegierka

Radosnych, pełnych spokoju i rodzinnego ciepła
Świąt Bożego Narodzenia.
Wszelkiego dobra, pomyślności i optymizmu w Nowym Roku!
I oby nauka szła jeszcze lepiej :)
Dla eTutora i wszystkich użytkowników :)
V
Vanilkah