ZALOGUJ SIĘ

Szczęśliwego Nowego 2013 Roku ;)

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Korzystając z forum chciałabym Wam wszystkim życzyć Wesołych, spokojnych oraz udanych Świąt Bożego Narodzenia, udanego Sylwestra oraz Szczęśliwego Nowego Roku. Pozdrawiam ;)
D
daga3030
a.kosmal - Jako zespół eTutora, przyłączamy się do życzeń składanych przez @daga3030 :) - 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 8

Wesołych Świat, najlepiej w rodzinnym gronie ;)
Udanego Sylwestra i owocnej nauki w 2013r. ;)
P
phantasm2001

Daga dziękuję za życzenia .Przesyłam Tobie i Twoim najbliższym życzenia wspaniałych ,magicznych Swiąt Bożego Narodzenia i słonecznych ,radosnych chwil w Nowym 2013 Roku.Nie będę sobą jak nie dodam komentarza na marginesie.Tutorowa Braci, życzenia od Daga można przeczytać od kilku dni a Wy nic,3 plusiki i jedna odpowiedż.Wydaje mi się ,że zbyt dosłownie traktujecie Tutora tylko ,nauka nawet matematycy i fizycy składają sobie życzenia świąteczne dlaczego tutorowicze są tak obojętni na piękne życzenia jednej z naszych Koleżanek.No chyba,że jest jakieś pisane czy niepisane prawo,którego nie znam.Nie jesteśmy cybergami,komunikujemy się na codzień,z różnym powodzeniem ale Swięta to taki magiczny czas,ze chyba na życzenia można zareagować.Daga jeszcze raz diękuję za pamięć i piękne życzenia.
ipon
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
daga3030 - Dziękuje również za życzenia i wspaniałe słowa
Ja również sobie jaki i wszystkim życze aby ten nadchodzący rok był lepszy od poprzedniego.
- 12 lat temu

Pozwolę sobie złożyć życzenia wspaniałych świąt i dużo radości w Nowym Roku.Niech się spełnią Wasze marzenia a życie będzie ciekawe i radosne.Zyczę Tutorowi jak najwięcej uczniow i dużo cierpliwości dla niepokornych, ale tam gdzie nie ma emocji, tam nie ma uczuć a ja Tutora KOCHAM.Wszystkiego dobrego Kochani koniec świata mamy za sobą narodziliśmy się na nowo, może to jest jakieś przesłanie dla nas?Niech każde z Was dostanie to o czym marzy i zawsze krok do przodu.Serdecznie pozdrawiam, wszystkiego najlepszego.
ipon

Pewnie wiekszosci tutorowiczow w ferworze sprzatania i lepienia pierogow umknal gdzies ten post ;) dolaczam do zyczen! :) rodzinnych i spokojnych swiat
chinyere
daga3030 - Całkiem możliwe. Ja zaraz zabieram się za serniczek i makowiec ;) Wesołych .... - 12 lat temu
ipon - Daga przepis na makowiec możesz podać ...na następne święta jak znalazł.Ja nie umiem piec makowca a te z cukierni nadają się tylko do kosza.Wspaniałych wypieków życzę. - 12 lat temu
daga3030 - Ja także nie jestem mistrzem pieczenia, ale zrobiłam serniczek na który wylałam masę makową i upiekłam, po prostu z czystego lenistwa, bo zapomniałam kupić papier do pieczenia do makowca;) Ale ciasto wyszło pyszne.
a co do makowca to robię ciasto drożdżowe dodaję gotową masę makową zawijam w roladkę owijam papierem do pieczenia i do piekarnika...wiem,że masa to nie to samo co samemu mielony mak ale u mnie ciacho znika szybciutko:) Pozdrawiam cieplutko.
- 12 lat temu
ipon - Ja też używam gotową masę makową jest bardzo ,bardzo dobra. W zależności od tego do czego ma być dodana wzbogacam np. brzoskwiniami z puszki.Zamiast kutii czy makiełek smażę naleśniczki, kroję je na paseczki ,mieszam z masą makową ,wkrawam brzoskwinie ,do lodówki na chwilę i pyszności wyjmuję. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
daga3030 - Pysznie;) Na pewno kiedyś wypróbuje.
- 12 lat temu

Spośród bogactw i dostatków tego świata, najważniejsze jest zawsze zdrowie.
Tak więc życzę Wam drodzy studenci tej szanownej strony eTutor, żeby dopisywało Wam zdrówko i szczęście, a tuż obok zawsze był ktoś bliski.
A wszystkie życzenia, które dostaniecie, spełniały się jak magiczne zaklęcia.
Życzę Wam rownież niewyczerpalnego źródła motywacji i wiary w siebie czy to ucząc się angielskiego czy też w codziennych sprawach.
Wesołych Świąt.
Pozdrawiam wszystkich ciepło :-)
serbio

Pozwólcie przyłączyć się do składających życzenia.
Zdrowych, wesołych, pełnych rodzinnego ciepła świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2013 dla kursantów i załogi ETutora. Oby przyszły rok przyniósł rozwój nam wszystkim.

Pozdrawiam :)
piter_c
a.kosmal - W imeniu eTutora, pięknie dziękujemy za życzenia i mamy nadzieję, że kolejny wspólny rok będzie tak samo udany, jak ten, który niebawem pożegnamy :) - 12 lat temu

Życzę pięknych świąt, dużo odpoczynku i spokoju. Etutor spotkałam w tym roku i to było "coś" - to dla mnie najlepszy prezent jaki dostałam. Życzę Wszystkim żeby otrzymali takie prezenty, które spełniają oczekiwania.
No i oczywiście szczęśliwego Nowego Roku. Pozdrawiam świątecznie i serdecznie.
A
anialew

Dziękuje Wam Kochani za tak piękne słowa. Mam nadzieję, że te Święta upływają Wam spokojnie, leniwie w rodzinnej atmosferze.
D
daga3030