B | Badbed |
? | Gość |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
B | Badbed |
B | Badbed |
Gość - Nie jestem pewny czy dobrze zrozumiałem pytanie, ale chyba niepotrzebnie przepisujesz pytanie. Wpisuj tylko to czego brakuje, to co już jest napisane nie powinno być przepisywane.
A jeżeli są dwie poprawne odpowiedzi, to wystarczy napisać jedną. System zalicza dobrze. Próbuj dalej. - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
|
Badbed - Dokładnie o to mi chodziło, a najważniejsze, że Twoja uwaga była trafna. Przepisywałem wszystko bo tak jest z pojedynczym zdaniem, że przepiszesz wszystko plus barujące słowa i system zalicza. W tych pytaniach i odpowiedziach jest zdecydowanie inaczej bo należy przepisać tylko to czego brakuje. Własnie to mnie zmyliło. Dlatego dzięki za trafną uwagę. Jeśli system nie zliczy danej odpowiedzi to nie mam raczej innej możliwości pozbycia się jej w danym dniu z powtórek, jak tylko przez usunięcie. Tego właśnie chciałem uniknąć. Więc jeszcze raz dzięki.
-
11 lat temu
|
|
Badbed - Dokładnie o to mi chodziło, a najważniejsze, że Twoja uwaga była trafna. Przepisywałem wszystko bo tak jest z pojedynczym zdaniem, że przepiszesz wszystko plus barujące słowa i system zalicza. W tych pytaniach i odpowiedziach jest zdecydowanie inaczej bo należy przepisać tylko to czego brakuje. Własnie to mnie zmyliło. Dlatego dzięki za trafną uwagę. Jeśli system nie zliczy danej odpowiedzi to nie mam raczej innej możliwości pozbycia się jej w danym dniu z powtórek, jak tylko przez usunięcie. Tego właśnie chciałem uniknąć. Więc jeszcze raz dzięki.
-
11 lat temu
|
|
? | Gość |
Badbed - Witam
Trudno się z Tobą nie zgodzić, że w trakcie przepisywania brakujących słów czas drastycznie ulega skróceniu w trakcie powtórek, ale nie uważasz, że przepisując całość jest to w pewnym sensie utrwalanie pisowni ? Dla mnie jest ona też istotna. Wiek nie pozwala na pamięciową wirtuozerie, ale zależy mi na kompletnej nauce języka. Ale czy wystarczy siły :-))) ? - 11 lat temu |
+1 |
? | Gość |
Badbed - Witam
NO tak można samemu regulować częstotliwością powtórek. Ja miałem taką sytuację, że mając w powtórkach zdania złożone (to co piszę w pierwszym pytaniu), przepisywałem całość była poprawnie lecz system nie zaliczał. Było kilkanaście tych powtórek, mogłem samemu uznawać je za poprawne ale nie na tym to chyba polega :-))). Problem, który miałem został już rozwiązany więc dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam - 11 lat temu |
|
Dlaczego powtórki nie uwzględniają synonimów?
dlaczego na filmiku lektorka mówi [thirtteen]13 apisze 14
Zmiana ustawień dotyczących zatwierdzania poprawnych odpowiedzi
Powtórki - problem z rozdzieleniem aktualnie posiadanych powtórek na zestawy np. po 20szt