A | Angie0 |
B | BATMAN30 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
rupcio |
japonskiwachlarz |
Angie0 - Dziękuję za link. ;)
Mam tylko jedno pytanie. Gdzie mogę włączyć nagrania do zadań z słuchania? Dźwięk mi na pewno działa, jednak nie mam (nie widzę) żadnej ikonki, która bym mogła uruchomić nagrania. Pozdrawiam ;) - 11 lat temu |
|
Rhea - Witam,
testowalam dzis pierwsza lekcje jezyka niemieckiego, i zauwazylam pare niedociagniec: - brak nagran do podstawowych slow - w niemczech odchodzi sie powoli od -ß i mozna uzywac -ss na koncu zdania, nie powinno wykazywac tego jako bledu np. w slowie Tschüß (Tschüss) - zrobilam blad w dwoch slowach (der Spaß i Tschüß) i chcialam je poprawic aby wyszlo 100 % poprawnosci niestety po parokrotnych probach nie dziala dalej jest 90%. troszke niedopracowany aby kupic na razie :) Pozdrawiam - 11 lat temu |
+2 |
japonskiwachlarz - Prosilibyśmy o linki do konkretnych typów ćwiczeń, których nie udało się zaliczyć w 100%. Być może nie jest to problem związany z kursem niemieckim, ale ogólny problem techniczny.
Niestety, jeśli problem ss/ß dotyczy ćwiczeń z maską _ _ _, to nie jesteśmy w stanie poprawić działania dla uwzględnienia ss zamiast ß - wynika to z liczby znaków potrzebnych do wpisania słówka. Z drugiej strony, jeżeli wiemy, że na końcu wyrazu powinny być ss, to ß jest naturalnym wyborem w zastępstwie (w ćwiczeniach z maską). Nagrania niemieckie i słownik będzie na bieżąco uzupełniany. Pozdrawiamy :) - 11 lat temu |
|
japonskiwachlarz - [...]@Angie0**, sprawdź, czy na pewno masz zainstalowaną najnowszą wersję Flash Playera (https://download.macromedia.com/get/flashplayer/current/licensing/win/install_flash_player_11_plugin.exe). W razie dalszych problemów, napisz do nas na [...]@etutor.pl
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
|
Rhea - Ponizej linki do cwiczen :
1. https://www.etutor.pl/lekcje/5001/21483/ 2. https://www.etutor.pl/lekcje/5001/21485/ :) - 11 lat temu |
|
japonskiwachlarz - Serdecznie dziękujemy za przesłanie linków. Problem nie jest związany bezpośrednio z kursem niemieckim - jest to problem ogólny. Serdecznie przepraszamy za jego pojawienie się. Postaramy się poprawić działanie serwisu w tym zakresie tak szybko, jak to możliwe.
-
11 lat temu
|
|
knorwid - Nie wiem czy to istotne, ale ja mam niektore niemieckie lekcje zaliczone w kilkunastu procentach, choc nigdy z nich nie korzystalem, nadal tak jest nawet po wybraniu opcji resetowania danych nauki.
-
11 lat temu
|
+2 |
elag68 - Witam,
u mnie również są zaliczone niektóre lekcje, choć etutor niemiecki mam od wczoraj. - 11 lat temu |
|
Rhea - ja tez tak mam, ale nie wiem czy to nie jest zwiazane z tym ze wczesniej dodawalam sobie sama slowka i robilam powtorki. i moze te slowka znalazly sie w tych lekcjach.
-
11 lat temu
|
|
rupcio |
balldur - niemiecka wersja diki będzie na pewno uzupełniana. Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie, że miałaby zostać w takiej niepełnej wersji. Jak się dowiedziałem, że będzie niemiecka wersja słownika diki to rozpocząłem naukę niemieckiego na własną rękę.. Było to kilka miesięcy temu, teraz sprawdziłem kilkadziesiąt słów, które znam w słowniku diki. Niestety większości nie ma, a jak już są to udźwiękowienia jeszcze nie ma. Oby to się zmieniło, bo główną siłą słownika diki jak dla mnie jest przede wszystkim ogromna baza słownictwa, slangu itp. Konkurencja wymięka po prostu jeśli chodzi o bazę słów angielskiego :) Liczę, że będzie identycznie z niemieckim i tego życzę zespołowi etutor :)
-
11 lat temu
|
+2 |
japonskiwachlarz - Uzupełnienie haseł w niemieckiej wersji słownika Diki jest w tej chwili naszym priorytetem. Baza będzie uzupełniana intensywnie na bieżąco (również pod względem nagrań). Pozdrawiamy!
-
11 lat temu
|
|
Gdzie można zrobić test poziomujący z niemieckiego?
Kiedy będzie dostępny test poziomujący z języka francuskiego?
Poziom wyniku testu poziomującego z angielskiego przypisany do języka niemieckiego
Bledny jezyk w tescie okresowym - bug do poprawy
test poziomujący z języka angielskiego
"Pay for the subscription to use this feature
At the moment you can use only 1 out of 270 German lessons available on the site.
Opłać abonament na kurs eTutor niemiecki i korzystaj ze wszystkich funkcji serwisu."
po kliknięciu mam komunikat "The selected course is currently not available for sale." Będę się więc trzymać swojej wersji: oficjalnie kurs niemieckiego nie jest jeszcze dostępny - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu
edit: P.S.) A pewnego dnia miałem okazję wejść w zestaw kilku słówek hiszpańskich. Już ich nie ma. Jednak to znak, że następny będzie właśnie hiszpański. Tylko niech nikt już nie pyta kiedy, oni naprawdę mają tam teraz sporo roboty choćby z testami, czy wdrożeniem niemieckiego. - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu
Więc dziękuję za odpowiedź. - 11 lat temu
Angie0: spoko, wszyscy już z niecierpliwością przebieramy nóżkami w oczekiwaniu na oficjalne uruchomienie kursu :) - 11 lat temu
- 11 lat temu