A | Adelka23 |
Agatkosprobuj |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
jerzy_pozoga |
jerzy_pozoga - Sie ma zainteresowani TESTem! Ja mam jeszcze inny link do Cambridge.pl , to jest link > https://cambridge.pl/testy-poziomujace/?fbclid=IwAR2VaMJsCo3hNvmyJPKtNAS9vO4HlkmXbT_-0YMD-5cTbsvCcYLYRL39cbI . Ja polecam, warto spróbować. Z TEGO testu miałem 60 pytań, na jedną godzinę, jak dla mnie. Pozdrawiam. A wyniki TESTu otrzymasz automatycznie po zakończeniu na twój adres internetowy. Można potem zadzwonić do Warszawy i zapytać o wskazanie zaistniałych błędów. Pozdrawiam.
-
10 miesięcy temu
zmieniany: 10 miesięcy temu
|
+2 |
darkobo - Dzięki za link.
Well done for completing the test! Your score is 22 out of 25 Your score means you might be ready to prepare for one of our qualifications called B2 First or C1 Advanced. Mogło być lepiej. Błędy zrobiłem w zdaniach, nad którymi się musiałem zastanowić - i okazało się, że źle wybrałem. Ale nie jest źle. ................. Ktoś tu "Miś"-a oglądał, czy jak? ;) A może to były "Rozmowy kontrolowane", już nie pamiętam :( :) :) :) - 10 miesięcy temu |
+3 |
problemat - Fajny ten link, choć ja z perspektywy czasu widzę, że w sumie mało jest ważne czy powiesz ,,unfasten'' czy ,,unlock'' — istotne jest czy potrafisz się dogadać i myślisz po angielsku. Czym więcej pływam w języku tym mniej mnie interesują podobne subtelności, a określanie na ich podstawie poziomu wiedzy jest płonne, przynajmniej w moim przypadku.
-
10 miesięcy temu
|
+6 |