ipon |
A | anialew |
Gość - Uzasadnienie anonimowe stworzy absurdy, no bo jak oceniać uzasadnienie? Jeden napisze coś co ma sens a inny coś bez sensu i co dalej? Zatrudnić cenzora? Natomiast logo pod uzasadnieniem, to wystarczy samo logo przy minusie, co może doprowadzić do rewanżu ale też zanim ktoś postawi minus to się chwilę zastanowi czy warto.
-
12 lat temu
|
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
? | Gość |
J | jozek58 |
ssunnydayss1 - Milo czytac, ze ktos docenia czyjes starania. Osobiscie staram sie pomoc 'mlodszym' etutorowiczom, jak tylko mam na to czas. Szczegolnie lubie poprawiac nagrania, wiec zapraszam do nagrywania sie, wciaz niewiele osob ma odwage nagrac sie.
Do czego zmierzam? zauwazylam, ze niewiele osob daje plusy za moje poprawiny tekstow i nie sadze, by to robili, bo zle poprawiam. Podkreslam, ze nie chodzi mi tu o tego 'plusa' jako plusa by je nabijac. Poprzez klikniecie na 'plusa' czy chociazby odpisanie 'dzieki' wiem, ze moje wypociny nie poszly na marne, i ze ktos to czyta. Puenta, nie otrzymanie zadnej odpowiedzi od delikwenta troche mnie zniecheca do kontynuowania poprawiania tejze osobie . - 12 lat temu |
+3 |
DAD - @ssunnydayss1
Coś w tym jest. Ja po dwóch pracach sprawdzonych, bez jakiejkolwiek reakcji autora, nie sprawdzam już jego nagrań. Nie chce mi sie marnowac czasu dla kogoś kto prawdopodobnie nawet nie zerknął na korekte do nagrania. Mimo wszystko, traktuje to także jako element moich powtórek. - 12 lat temu |
+4 |
ssunnydayss1 - Tak jak jozek58 wspomnial, sprawdzanie nagran czy wypracowac zajmuje troche czasu. Czasem, jak mnie wena napadnie, sprawdzam jedno po drugim i nawet sie nie obejrze jak juz godzina minela. W sumie pomagamy komus (tak mi sie wydaje) a i nikt nam za to nie placi 600zl za pol roku :)
Moze powinnismy umiescic to w glownym watku, by wszyscy przeczytali :) - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+1 |