P | Pixem |
Otus |
Pixem - Ale nie chodzi mi o edytowanie tylko o dodanie nowej notatki do słówka, które jeszcze notatki nie ma.
-
12 lat temu
|
|
Pixem - No właśnie, wydaje mi się, że się nie da, ale chciałem się upewnić bo jest to conajmniej dziwne, że notatke można dodać tylko co pare dni jak akurat powtarzamy słowo.
Jakiś czas temu napisałem o tym w sugestiach zmian, pozostaje.czekać z nadzieją, że eTutor się do tego w końcu dokopie i zmieni. - 12 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
J | Janina21 |
Janina21 - Przepraszam, ale nie doczytałam pytania do końca. Rzeczywiście chyba poza powtórkami jest to raczej niemożliwe - sprawdziłam różne możliwości ale bezskutecznie.
-
12 lat temu
|
|
P | Pixem |
Janina21 - Bardzo zmyślnie to proponujesz robić, co jednak oznacza: "usuwam listę słówek"? Czy później nie będzie ich już w powtórkach?
J. - 12 lat temu |
|
Pixem - Słówko dodajesz najpierw z listy etutora lub słownika, więc już jest w powtórkach. Jak teraz dodasz je do własnej listy to będzie ono dodane 2 razy dlatego jak po dodaniu notatki usuniesz tą własną liste ze słówkiem to pozostanie ono dalej w powtórkach, ale raz (z listy etutorowej). Notatka dodana jest do słówka więc zostanie.
-
12 lat temu
|
|
turn blue i go blue - czy się różnią i czym
Kiedy będą dostępne nowe funkcjonalności serwisu eTutor tak żeby 'nauczyć' a nie 'ciągle uczyć' ?
Jak dodawać mniej do powtórek? (Proszę o przeczytanie treści pytania)