ZALOGUJ SIĘ

Czy mogę prosić o pomoc w nagrywaniu dialogów?

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
mam problem z nagrywaniem dialou
A
amilha

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Witam, dawniej był problem z nagrywaniem na niektórych przeglądarkach. Na "internet explorer" nagrywanie działało. Obecnie działa też na "google chrome", przynajmniej u mnie.
Spróbuj otworzyć "eTutor" na jednej z tych przeglądarek które wymieniłem.

Powodzenia.
?
Gość
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu

Prosimy o zgłaszanie takich problemów na [...]@etutor.pl. Czy mogłabym prosić o bardziej szczegółowe informacje (najlepiej przesłane na pomoc) dotyczące tego, co działa nieprawidłowo? Pozdrawiam
japonskiwachlarz
Janina21 - Mam identyczny problem, mimo że działam na przeglądarce Google Chrom i próbowałam na Internet Explorer.
Będę wdzięczna za bezpośrednie wskazówki,
Pozdr.
- 12 lat temu

Witam, po próbie nagrywania pojawia się okienko "Security Warning". Na dole tego okna po lewej stronie jest białe okienko które należy zaznaczyć. Obok okienka pisze "I accept the risk and want to run this application". Po zaznaczeniu tego okienka przycisk "run" w prawym dolnym rogu podświetli się na czarno i należy go nacisnąć, co umożliwi nagrywanie.

Piszę dość szczegółowo, co dla niektórych może być iritujące, ale wiem że nie każdy sobie dobrze radzi z komputerem. Jeżeli kogoś to urazi, to z góry przepraszam.

A jeżeli takie okienko się nie pojawia, no to wtedy problem jest inny. Jak pisałem, u mnie na "google chrome" nagrywanie działa.

Powodzenia i pozdrawiam.
?
Gość
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu