futbolowa |
DAD |
Poziomek - A ja w przyszłości zamierzam powrócić do Plemion. Kiedyś ta gra mnie bardzo wciągnęła, pobudki o 4 rano żeby atak przeprowadzić =D To jest gra przeglądarkowa, często innym nie przypada do gustu, ale mnie pochłonęła, fajnie jest pogadać z ludźmi na forum plemiennym, dużo ciekawych osób można poznać. Istnieje też oczywiście angielska wersja, fajna sprawa dla uczących się języka, kiedyś grałem,ale znając bardzo mało angielskiego. Niedługo mam zamiar zalogować się na angielskim i polskim "świecie". Minusem jest konto premium, które trzeba kupić, gdy się chce coś osiągnąć znaczącego.
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
|
futbolowa - DAD,
to taki miły, pozytywny przykład :) Mnie podziwiali co najwyżej za znajomość nazw potraw/ziół/składników przy okazji tematów kulinarnych :)) - 12 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
quantum137 |
DAD - Might & Magic.... o jaa..... dziesiątki godzin przy tym... super sprawa.
Zaczynałem jednak chyba od czegoś w rodzaju Eye of the Beholder :) - 12 lat temu |
+2 |
quantum137 - Szósta część to numer 1 na mojej liście ulubionych RPG i działa pod Win7!
Polecam też ten patch: GrayFace MM6 Patch https://sites.google.com/site/sergroj/mm - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+2 |
futbolowa - Może spróbuję z tym Myth, chociaż nigdy nie grałam w gry strategiczne. Ale zawsze warto poszerzać horyzonty :)
-
12 lat temu
|
|
zorija |
futbolowa - O, dzięki za link, widzę tak parę tytułów dla siebie :) Może pierwszy raz zagram w horrorową grę :D
Co do moich planów - 'Atlantis' nie zadziałał, niestety na Win7, ale nie poddaję się - ostatnio rozpracowałam DosBoxa i mogłam cieszyć się paroma starymi grami :) 'Broken Sword: Anioł śmierci' kupiłam wczoraj za 7zł w Tesco, ale mój CD-Rom znów odmówił posłuszeństwa, więc też jest lipa. Może uda mi się w 'jedynkę' zagrać, baaardzo lubiłam tę część. - 12 lat temu |
|
Otus |
Otus - W wakacje zagrałem sobie ponownie po kilku latach w GTA SA po angielsku i 70-80% tekstu spokojnie zrozumiałem. Sam byłem zaskoczony. :) Na razie innymi kanałami staram się ogarniać język. Takimi, które nie wykończą wymaganiami mojego komputera :D
-
12 lat temu
|
|
Otus - Ja to nawet w czwórkę jeszcze nie grałem. A jak zobaczyłem zwiastun najnowszej części to język miałem do podłogi. Trzeba będzie kiedyś wejść na wyższy poziom technologiczny. :)
-
12 lat temu
|
|
japonskiwachlarz |
DAD - Ja znam wszystkie wymienione :) Generalnie z RPG to wydaje mi się że znam maaaasę słowek. Wszystkie gemy, potiony, wandy, wizardy, knajty, arczery i inne :D
-
12 lat temu
|
+1 |
quantum137 - Morrowind - bomba, Oblivion - średnio na jeża, Skyrim - bez komentarza.
Z tych klimatów bardzo podobał mi się "Icewind Dale"! - 12 lat temu |
+1 |
japonskiwachlarz - Hmmm... Mi się Skyrim podoba :) Chociaż najwięcej czasu spędzam na craftowaniu ;) Bicie smoków też całkiem przyjemne (chociaż w okolicy 20 lvl'a robi się zbyt łatwe). Icewind - klasyk. Szczerze powiem, że klimat starych rpg'ów jest nie do podrobienia. No, ale podobno Wiedźmin daje radę (niestety, nie grałam). A czy ktoś z was wyczekuje Cyberpunk 2077 od CD Project RED? :D
-
12 lat temu
|
+1 |
quantum137 - Konsolowość menu skutecznie mnie odstraszyła, wyszedł jakiś mod na to ale powiem szczerze, że jak się dowiedziałem o levelowaniu przeciwników, to podziekowałem, to psuje wszystko. (mozna przejśc grę będąc na lev1...)
Nie ma to jak będąc na niskim poziomie uderzyć gdzieś gdzie strach zza drzewa spojrzeć:) I to mam w Might and Magic 6/7:) godzinkę po pracy lubię sobie pograć;) O cyberpanku czytałem, może być ciekawe... z tych klimatów Fallout 2 jest nie do przebicia (według mnie). PS. Wiesiek... gdyby nie TPP to bym pograł:/ - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+1 |
Perkac005 |
TopMan |
R | robert87 |
futbolowa |
Kalendarz powtórek a ustawienia dla konkretnego języka
Gry i zabawy językowe jako sposób na utrzymanie dobrostanu umysłowego i jego rozwój