Otus |
A | anialew |
Ewelina79 - Ale dla osób początkujących są notatki po polsku, tylko od poziomu C1 nie ma.
-
12 lat temu
|
+2 |
anialew - Tak, tylko że chodzi właśnie o notatki w języku polskim na wyżym poziomie. Pozdrawiam
-
12 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Otus |
dania57 |
knorwid - Robię dokładnie jak Ty. Najpierw po angielsku i tylko gdy czegoś nie jestem całkowicie pewien sprawdzam to po polsku. Wiem, że na poz.C już pewnie trzeba być wszystkiego pewnym, ale ja czasem muszę poznać jakieś zagadnienie gramatyczne z C mimo, że wciąż tkwię w poz.B. Od kilku mies. jest to nieco utrudnione, choć wpłat wielu dokonało trochę na innych warunkach (notki polskie były wszędzie). Zatem niech minusujący się nie dziwią - zmiana nie jest do końca w porządku, mimo że argumenty rozumiem, nie zgadzam się z nimi w pełni.
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
+4 |
barwa.jesienna - Etutorowiczów są tysiące, a niewielu poparło sugestię pewnie dlatego, że można zagłosować na plus dopiero, gdy ma się 15 punktów (zdaje się, że na minus trzeba mieć jeszcze więcej).
Gramatyka to ten element mojej nauki, któremu poświęcam najmniej uwagi. Nie wychylam się poza mój poziom, a jednak przekonaliście mnie - lecę zagłosować. - 12 lat temu |
+4 |
Otus - Nawet nie wiedziałem, że są takie ograniczenia. Kiedyś chyba tak nie było, albo moja pamięć jest w gorszym stanie niż myślałem. :)
-
12 lat temu
|
+3 |
knorwid - 15 by plusować, 100 by minusować. https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/faq/#reputation
Barwo jesienna - też staram się nie 'wychylać', czasem po prostu muszę :/ Pozdrowienia! ;) - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+4 |
Otus |
E | efogt |
Ewelina79 |
piter_c |
Otus |
A | anialew |
Otus |
anialew - Tak, Otus o to właśnie walczymy i mam nadzieję, że z pomocą innych nam się uda. Pozdrawiam bardzo
-
12 lat temu
|
+1 |
ipon - Ja też zostałam odcięta .Ciekawe czy te posty mają jakikolwiek sens?Oby to nie była tylko czcza gadanina.Nasze argumenty są bardzo logiczne ciekawe tylko dlaczego nie trafiają do adresata?
-
12 lat temu
|
+1 |
ipon |
Do "głosującego na Ipon":
I co, nie doczytała Ipon całego forum, nie otworzyła linku, nie jest na bieżąco.
Małe nieporozumienie, wystarczyłoby poinformować koleżankę, że Tutor odpowiada codziennie we wskazanym wątku. Trzeba zaraz walić pałką czyli minusem po głowie? - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu