ewabor22 |
MadziaC758 |
japonskiwachlarz - Tak, jeśli nie masz i nigdy nie miałaś wykupionego abonamentu, jak najbardziej możesz aktywować kupon Groupon na koncie - nie ma żadnej blokady w takim przypadku.
-
12 lat temu
|
+1 |
Drogo - japonskiwachlarz cieszy mnie Twoj odpowiedź ale jak klikam na link z grupona to pojawi mi sie taki komunikat:
Jesteś zalogowany jako Drogo. Aby założyć nowe konto, musisz się najpierw wylogować. Następnie ponownie przejdź do formularza rejestracyjnego. Zalożyłem konto probne ale nie oplacilem abonamentu i chce teraz skorzystac z tej oferty a nie chce zakladać nowego konta - jak mogę to zrobić ? - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
|
a.kosmal - @drogo, tak jak wspominałam w czasie rozmowy telefonicznej, prosimy o kontakt pod adresem [...]@etutor.pl Jeśli nigdy nie korzystałeś z naszych kursów, możemy aktywować Twój kupon Groupon na istniejącym koncie.
-
12 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
otto202 |
futbolowa - A co z historią nauki na koncie? Na konto mamy albo babci przenieść jej nie da rady ;)
-
12 lat temu
|
+1 |
otto202 - Chyba, że uczymy się w sposób uporządkowany - poziom po poziomie, lekcja po lekcji ;P
Historia nauki dla mnie to, to co już przejrzeliśmy. Do niczego więcej nie jest mi potrzebna, a poniewaz nie uczę się chaotycznie to wiem, co już przerobiłam, a czego nie ;P - 12 lat temu |
|
futbolowa - Lekcje lekcjami, ale są też słówka, które powtarza się według określonego algorytmu ;)
-
12 lat temu
|
+2 |
otto202 - Zawsze można nie wykorzystywać pełnej funkcjonalności, albo zacząć gromadzić słowka jeszcze raz.
Cóż, coś kosztem czegoś prawda? - 12 lat temu |
|
otto202 - Ale tak jak ktoś już tu napisał, najprościej jest skontaktowac się z Administracją. Myślę, że jest to rozwiązanie najprostsze i najlepsze. W razie czego groupona zawsze można zwrócić i odzyskać pieniądze. eTutorowi w takiej sytuacji bardziej się opłaca zaakceptować takiego groupona, bo jest to korzystne dla obu stron :)))
-
12 lat temu
|
|
B | bartosz-stempel22 |
MadziaC758 |
T | tefal |
a.kosmal - Potwierdzam, że kupon zakupiony na portalu Groupon nie może posłużyć do przedłużenia abonamentu na obecnym koncie.
-
12 lat temu
|
|
Ewelina79 |