ZALOGUJ SIĘ

czy jeżeli dziś dopiero rozpoczęłam naukę, mozna mi liczyć trzy miesiące nauki od dzis

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
A
AgataSzydlowska
Tez_ja -
Gdy wejdziesz na swój profil, to po lewej stronie, na zielonym prostokącie, masz podaną liczbę dni pozostałych do wygaśnięcia abonamentu.
- 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Nie bardzo Cię rozumiem, ale jeżeli chodzi Ci o przedłużenie abonamentu, to tak. Promocja trwa do jutra (czyli do końca tego roku). Możesz jeszcze z niej skorzystać. Myślę, że warto to zrobić (ja tak zrobiłam). Na forum jest link (jedna z etutorowiczek go podała) . Pozdrawiam
A
anialew
futbolowa - Obawiam się, że użytkowniczka wykupiła abonament jakiś czas temu i dopiero dziś zaczęła naukę i nie chce stracić tych dni, podczas których nie korzystała z serwisu ;) - 12 lat temu
Ewelina79 - Każdy by tak chciał :) Ja też wykupiłam abonament w lipcu, a uczyć się tak naprawdę zaczęłam w listopadzie więc te miesiące bez nauki przepadają. - 12 lat temu
futbolowa - I ja mogę się czymś takim "pochwalić" :( Od lutego do września eTutor leżał i kwiczał. Bardzo, bardzo tego żałuję :) - 12 lat temu
DAD - Za to pochwalić to się możesz że od września do grudnia wykonałaś ponad 50 lekcji i przeszłaś z poziomu A1 do B1. To jest na serio coś ;)

No ale to jest lekki OT
- 12 lat temu
a.kosmal - Okres abonamentowy wykupiony przez użytkownika aktywowany jest automatycznie w momencie zaksięgowaniu środków na koncie i od tego momentu rozpoczyna się, w przypadku @AgataSzydlowska, odliczanie 3 miesięcznego dostępu do kursu :) - 12 lat temu
futbolowa - DAD, OT czy nie - podziękować muszę, bo się uduszę. Pocieszyłeś mnie, dzięki :) - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.