D | dlusiak |
Wideo przedstwia liczby i zasady ich tworzenia. Pokazano także alfabet angielski oraz słówka "equals", "plus", "minus", "multiply", "divide''.
C | Cztery_7 |
TopMan - Zaloze sie , ze nie potrafisz przeliterowac wszystkich slow.Jesli ten minus jest od Ciebie to troche nie ladnie , kolega zadal tylko pytanie.
-
14 lat temu
zmieniany: 14 lat temu
|
|
Marzyciel - Miałem na fonetyce coś w rodzaju egzaminu właśnie z literowania, kobietka literuje, a ty musiałeś zapisać jaki wyraz usłyszałeś, wcale to nie było takie proste, jakby to się mogło wydawać ;D
-
14 lat temu
|
|
zenstef - No pewnie. Literowanie wyrazów i tego pojęcie w całość nie jest takie proste ;)
-
14 lat temu
|
|
Cztery_7 - Oczywiście absolutnie zgadzam się z Wami że nie jest to prosta rzecz W PRAKTYCE, lecz jeśli chodzi o teorie to jest ona banalna, a myślałem że o to właśnie pyta "dlusiak" - jak literuje się angielskie wyrazy.
-
14 lat temu
|
|
Cztery_7 - Myszula jesteś niezwykle aktywna w tym serwisie i bardzo cenie sobie Twoje uwagi pod wszelakimi wypowiedziami, tym bardziej jest mi przykro że w tak pochopny sposób stwierdzasz, że to ja obniżyłem koledze reputację :/
-
14 lat temu
|
|
TopMan - Szanowny Cztery_7 ja niczego nie stwierdzam .Uwazam tylko , ze za zadane pytanie nie powinno sie nikogo KARAC .
Dalam nawet plusika dla zadajacego pytanie. Pozdrawiam ☻ - 14 lat temu |
|
zenstef - I znowu ten sam problem... A może w końcu Administracja eTutor pomyśli o takim naszym problemie... :( My tylko chcemy wiedzić kto jak punktował;) Dla Was może to myślenie w powijakach, ale może niejedną rzeczywistą wirtualnoś można by było jakoś tylko zmienilić...
-
14 lat temu
|
|
Cztery_7 - Kurcze ale narobiłem zamieszania :P Myszula aby całkowicie oczyścić się z zarzutów, zwrócę uwagę na fakt, że jedynie osoby o reputacji powyżej 100 mogą minusować ;) Dzięki zenstef, od początku Cię lubiłem ;P Również pozdrawiam :)
-
14 lat temu
|
|
TopMan - cztery_7 - nie znam sie na tej reputacji , ale ktos czytajac Twoj post zareagowal jak zareagowal.
Masz 2 plusy , Pozdrawiam, - 14 lat temu |
|
zenstef - Wielkie dzięki cztery_7 :)))
Mistrzami świata to raczej nie jesteśmy ale koło soboty to chyba damy koncert :) a takie Twoje słowa dodają mi zawsze otuchy :))) serdecznie pozdrawiam :) - 14 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Literowanie - spelling pytanie o użyteczność komunikacyjną i metody nauki
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.