ZALOGUJ SIĘ

Obrazki..fajnie,że tak o nas dbacie..Znów przybyło nowych słówek.

zmodyfikowany: 12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Miła niespodzianka .Od paru dni przybyło w tym dziale słówek.Cieszę się ,gdyż obrazki dają mnóstwo słówek,które błyskawicznie zapadają w pamięć.Dziękuję za obecne nowości i proszę o więcej.
ipon
ipon - Przepraszam za te kropki one nic nie znaczą chciałam uniknąć 30 znakowego nagłówka kiedyś czytałam,że wystarczą np. kropki ale moje kropki tutor wypluł.A swoją drogą i tutorowa administracja i my uczniowie jesteśmy na tyle inteligentni,że wystarczy słowo, ba pół słowa aby się zrozumieć,więc o co chodzi w tym niezrozumieniu nas uczniów w prośbach o likwidację 30 znakowego pytania.Drogi Tutorze tu przecież nie chodzi o filmy akcji, gdzie dzwoni przestępca i ma 30 czegoś tam: minut ,sekund ,żeby go zlokalizować.Sorry za to porównanie ale pewne anachronizmy powinny zostać wyeliminowane a tutor uparcie 30.Pozdrawiam - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
joke1 - A może spacja zadziała ? :-) - 12 lat temu
ipon - Zadawanie pytania zaczęłam od początku.Te kropki,które udało mi się wykasować poszły do zsypu a spacja wogóle nie była używana .......to błąd? - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
DAD - Gdybyś dodała spacje, to po prostu by ci zaliczyło te 30 znaków, a temat by nie zawierał wielokropków.

Zostaw jak jest, nie ma to jakiegoś znaczenia

- 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.