ZALOGUJ SIĘ

50 % ceny za roczny kurs etutor

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Pojawila sie ciekawa opcja przedluzenia abonamentu dla pierwszy piecuset osob. Przedluzenie abonamentu o rok za polowe ceny.
https://www.etutor.pl/zamowienia/?promo=doubleetutor2012
Potwierdzam ze dziala, gdyz przedluzylem sobie i siostrze.

Powyzsza oferte znalazlem w internecie, a poinformowala mnie znajoma ktorej etutor przeslal emaila z promocja. Czy macie takze tak ze etutor nie wysyla wam maili z promocjami ? Bo ja nic takiego nie dostalem, a w opcjach mam zaznaczone zeby dochodzily maile.
D
Dex92
esterka - Przynajmniej kilka osób tak ma. Adminowie eTutora tłumaczą, że wysyłają do wszystkich, a winne są ustawienia filtrów antyspamowych na naszych kontach pocztowych, my się upieramy, że nic podobnego, i dalej nie dostajemy żadnych ofert. Nawet konto zmieniłam z gg na gmail - też nie pomogło. - 12 lat temu
absolwentka - Ja też nic nie odstałam i dlatego wielkie dzięki za linka, bo abonament mi się kończy;) - 12 lat temu
DAD - Ja zawsze dostaje i tym razem nie dostałem. Zostało to jednak wysłane na maila do którego przypisane jest konto mojej córki, która nigdy nie wykupiła abonamentu.
Wg mnie jest to wysyłane selekcyjnie.
- 12 lat temu
dania57 - super, dzięki na info, bo ja też niestety nie dostałam takiej informacji. A to jest ważne tylko do 20 sierpnia. - 12 lat temu
Otus - Ja również nie dostałem, a wcześniej dostałem ofertę na kurs biznes, więc to raczej nie filtry.

Dzięki za cynk. :)
- 12 lat temu
gofija - ja również dziękuje bo zostało mi tylko kilka dni abonamentu :)A nie dostałam ani jednej takiej wiadomości... :(
- 12 lat temu
p-o-l-a - nie dostałam, wielkie dzięki za info - 12 lat temu
beztalencie - Wielkie dziękuję Dex, już przedłużyłam. - 12 lat temu
serbio - Wielkie dzięki kurs przedlużony.Co do majli z e-tutor to również nic nie dostałem nawet w spamach go nie ma. - 12 lat temu
Jokasta - ja też nie dostałam takiego maila - 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Zarejestrowałem się jakiś czas temu, aktywowałem sobie testowe lekcje. Później długo się zastanawiałem, czy wykupić abonament. Kupiłem wczoraj, ponieważ na maila dostałem właśnie informację o tej promocji. Raczej w ustawieniach nic nie zmieniałem, a maila dostałem. Sprawdź sobie może czy nie trafił Ci ten mail do spamu przypadkiem.

Czyli mówisz, że ten mail nie jest skierowany tylko do danego użytkownika i ktoś może z niego skorzystać? Bo sprawdzałem link podany przez Ciebie i ten, który ja mam w mailu i te parametry z linku (c i u) się różnią. Ale w zasadzie, jeśli poda się sam link https://www.etutor.pl/zamowienia/?promo=doubleetutor2012 to też działa.
P
pgoralik
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
Dex92 - W spamie takze nic nie ma. Z tego linku moze kazdy przedluzyc abonament, nie jest on skierowany tylko do osoby ktora go dostala. - 12 lat temu
pgoralik - Dzięki za upewnienie.

Jeśli chodzi o maile, to nie wiem. Nic nie ruszałem i dostaję powiadomienia. To nie jest pierwsze, kiedyś była oferta promocyjna na kurs biznesowy. Ja bym spróbował po prostu odkliknąć, zapisać ustawienia. Następnie zaznaczyć i zapisać. Moim zdaniem powinno to wymusić na systemie jakieś aktualizacje i może akurat pomoże :P. Rozwiązanie w stylu "jak nie działa to wyłącz-włącz i może zadziała", wbrew pozorom potrafi pomóc czasami.
- 12 lat temu

Jeśli zakupię w/w roczny kurs to czy zacznie mi się on liczyć od dzisiaj czy też zacznie od skończenia obecnego którego mi zostało jeszcze 120 dni?
serbio
dania57 - do dni, które tobie zostały dodadzą 365 - 12 lat temu
a.kosmal - Potwierdzam, w takiej sytuacji obecne dni abonamentowe zostaną zsumowane z kolejnymi 365 dniami :) - 12 lat temu

Promocja wciąż aktualna, dzięki za link, przydał się :)
futbolowa