Bilberry |
jerzy_pozoga |
jerzy_pozoga - Dawniej nie miałem CHROMA ale teraz zaistalowałem i równiez TE same kłopoty.
---------------------------------- Dzisiaj ponownie sprawdziłem- "Jokes !.., Chciałem dla Bilberry dać PLUSA i raptem wszystko STOP, otrzymałem komunikat "brak łączności z etutor.pl" a potem wokół punkta z plus/minus kręciło sie kółeczko ok. 5 minut i NIC dalej. Dzisiaj w momencie opuszczania "Jokes !.. zrobiłem klik na FORUM i znowu raptem wszystko STOP na kilka sekund. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+2 |
absolwentka - Ja tak miałam Firefox-sie i przestałam go używać. U mnie Chrom działa jak trzeba.
-
12 lat temu
|
+2 |
jerzy_pozoga - W dniu dzisiejszym składam podziękowanie dla Redakcji Etutora.pl i informatyków za naprawę zaistniałego wcześniej problemu w FORUM w temacie "Jokes !...".
(są małe 3sek. opóźnienia ale już temat na chodzie) Dziękuję bardzo- jkp - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam- jkp
------------------------------------------------------------------
Podziękowanie dla Redakcji i informatyków eTutora.pl-
dzisiaj sprawdziłem działania w temacie "Jokes!... Już dobrze ! Za kawałek z "Condi" udało mi się zapunktować na PLUSA dla Bilberry i askawska.
Wpisałem próbne TESTY i już jest dobrze na "Jokes !...
Dziękuję bardzo- jkp - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.