ZALOGUJ SIĘ

za duża strona - Jokes! English and Polish. Welcome.

zmodyfikowany: 12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
zawsze gdy wchodzą na stronę z żartami
Jokes! English and Polish. Welcome.
trwa bardzo długo zanim mogę ją przewinąć do dołu, potem znowu muszę czekać gdy np. dam plusa albo skomentuję

przypuszczam, że strona jest za duża albo za dużo na niej javascript

moja przeglądarka Chrome 21.0.1180.15 beta-m

nie mam problemu na żadnej innej stronie na forum etutora, tylko na stronie z żartami
Bilberry
Poziomek - U mnie śmiga normalnie,mam tak czasami jak patrze np. wp,onet na telefonie,ale to zależy od zasięgu wifi, albo prędkości internetu. - 12 lat temu
piter_c - U mnie przewija się ok. ale postawienie plusa trwa nawet kilkanaście sekund i w tym czasie przewijanie nie działa. Sprawdziłem na chromie i IE na dwóch różnych kompach w różnych sieciach i jest podobnie. - 12 lat temu
jerzy_pozoga - Hi Bilberry- JA już wysłałem e-maila na [...]@etutor.pl z prośbą o rozpatrzenie zaistniałego problemu. Przesłałem również nasze wpisy z uwagami poprzez foto-screen.
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam- jkp
------------------------------------------------------------------
Podziękowanie dla Redakcji i informatyków eTutora.pl-
dzisiaj sprawdziłem działania w temacie "Jokes!... Już dobrze ! Za kawałek z "Condi" udało mi się zapunktować na PLUSA dla Bilberry i askawska.
Wpisałem próbne TESTY i już jest dobrze na "Jokes !...
Dziękuję bardzo- jkp
- 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Witaj Bilberry- ja równiez mam kłopoty na tej stronie od trzech miesięcy.

Z mojej strony - ja mam W7-64, HE, IE9, dobre wtyczki, komp. 2-letni,AV- Norton 360.
Zawsze kiedy wchodzę na tą STRONĘ to mam na kilka secund przerwę w łączności z eTutor.pl.
Często pojawia się komunikat "przerwa w łącznosci z powodu wolno działającego skryptu" !

Ostatnio chciałem coś napisać i miałem kilka przerw w łączności.
Ostatnio chciałem tobie postawić PLUSA za TEN kawałek z "Condi" i nie udało mi się !

Hi Bilberry- tj. pisałeś "nie mam problemu na żadnej innej stronie na forum etutora, tylko na stronie z żartami"- JA również mam kłopoty na tej stronie z "JOKES !....
Dla przykładu- strona "Wampirki" przekracza ponad 500 wpisów i nie ma problemu.
Dzięki Bilberry za zwrócenie uwagi ponieważ ja również zastanawiałem się gdzie problem.

Temat "Jokes !... fajny, ciekawy, dowciapny, z przymrużeniem oka, itp.

Nie znam przyczyny tego problemu ale zapytam o ten kłopot w dziale [...]@etutor.pl.

Serdecznie pozdrawiam- jkp
jerzy_pozoga
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
jerzy_pozoga - Dawniej nie miałem CHROMA ale teraz zaistalowałem i równiez TE same kłopoty.
----------------------------------
Dzisiaj ponownie sprawdziłem- "Jokes !.., Chciałem dla Bilberry dać PLUSA i raptem wszystko STOP, otrzymałem komunikat "brak łączności z etutor.pl" a potem wokół punkta z plus/minus kręciło sie kółeczko ok. 5 minut i NIC dalej.
Dzisiaj w momencie opuszczania "Jokes !.. zrobiłem klik na FORUM i znowu raptem wszystko STOP na kilka sekund.
absolwentka - Ja tak miałam Firefox-sie i przestałam go używać. U mnie Chrom działa jak trzeba. - 12 lat temu
jerzy_pozoga - W dniu dzisiejszym składam podziękowanie dla Redakcji Etutora.pl i informatyków za naprawę zaistniałego wcześniej problemu w FORUM w temacie "Jokes !...".
(są małe 3sek. opóźnienia ale już temat na chodzie)
Dziękuję bardzo- jkp

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.