H | Hypnos |
absolwentka |
Hypnos - Czyli powótrki ciągle będą rosnąć mimo tego , że konto straci ważność na etutor ?
I później będę musiał i tak to nadrobić czyli rozłożyć bo będę miał ich za wiele ? - 12 lat temu |
|
absolwentka - Jeśli straci ważność (minie okres na który wykupiłeś abonament) to nie wiem, co z powtórkami. Nie miałam jeszcze takiej sytuacji. Gdybyś nadal miał wykupione abonament to powtórki by rosły. Zapytaj administrację lub poczekaj na odp. innego użytkownika. Pozdrawiam!
-
12 lat temu
|
-1 |
esterka - Powtórki się nie anulują. Oczywiście nie przybędzie ich więcej, jeżeli materiału nie będziemy dodawać. Pozostaną tylko te, które już w kalendarzu figurują w tym dniu, kiedy zaprzestanie się nauki albo wykreśli się dni z kalendarza powtórkowego.
-
12 lat temu
|
+1 |
esterka - Teraz mam właśnie przerwę; zanim ją rozpoczęłam, zrobiłam tak, jak radzi pani A.Machowicz. Powtórki z dni wykreślonych z kalendarza zbiły się w najbliższych dniach niewykreślonych. Po powrocie czeka mnie rozłożenie 3000 powtórek, z tym że jest to liczba z 6 tygodni, a tyle zwykle przerabiałam tygodniowo. Tak więc jest Ok. Można w czasie przerwy w abonamencie uczyć się w ograniczony sposób - fajna sprawa!
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
+1 |
absolwentka - W takim razie owocnego urlopu od etutora. Mnie też czeka przerwa, bo wyjeżdżam w sierpniu na wakacje, ale notatki i mp4 zabieram;)
-
12 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
a.kosmal Pracownik eTutor |
Chcę zamówić test i zrobić przelew. W którym miejscu zaznaczam jaki poziom testu chcę zamówić?