P | Pixem |
Wyso77 |
Pixem - Dzięki za odpowiedź. Zainstalowałem tego Dolphina i rzeczywiście dźwięk działa, ale zaczyna gadać zanim dam "podaj odpowiedź" :/ Poza tym strasznie muli ta przeglądarka...
Także temat wciąż aktualny, szukam sposobu na uruchomienie wymowy w operze :] - 12 lat temu |
+1 |
mfurmanek - U mnie dopiero po podaniu odpowiedzi speaker wymawia zdanie. Jaki masz telefon? Hardware na pewno ma wpływ na działanie browsera jako programu.
-
12 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
P | Pixem |
Dawidek17 - Mi na Motoroli Defy(android 2.3) działa dźwięk w Operze Mobile na pełnej jak i na mobilnej wersji strony. Ustaw w Operze w zakładce zaawansowane -> Adobe Flash -> Włącz.
-
12 lat temu
|
|
Pixem - Dzięki, jesteś wielki :)
Miałem ustawione po kliknięciu i działało tylko na mobilnej, a jak dałem włączone to działa wszędzie. Jeszcze raz wielkie dzięki. - 12 lat temu |
|
D | dorszu |
Pixem - To ciekawe bo ja też mam mobile (ciągle aktualizowaną) i nie działa. Nie mam pojęcia co jeszcze na to wpływa, ale kiedyś była dyskusja o tym i dużo ludzi pisało, że ten dźwięk nie działa. NA PEWNO ma na to wpływ tez sam serwis. Skoro w m.etutor działa, a w etutor nie.
-
12 lat temu
|
|
Dlaczego na tej stronie nie ma głosu lektora?
Dlaczego w słowniku Diki nie ma teraz linku do edycji notatek do słówek?