ZALOGUJ SIĘ

Jak aktywowć kurs z OpenAcademy Santader?

tydzień temuostatnia aktywność: przedwczoraj
Udział w programie Kurs Santander | Angielski, hiszpański, niemiecki, włoski i francuski z eTutorem 2024.
Z
zimnickim

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

Jeżeli zostałeś/zostałaś zakwalifikowany przez Santandera do udziału, to:
1. Potwierdzasz, że weźmiesz udział, następnie
2. Czekasz na informacje ze strony eTutora (mają na to 7 dni, jeżeli dobrze doczytałam).
dhuode

Zaakceptowana przez pracownika eTutor
Hej, według Specyfikacji i harmonogramu Szkolenia Santander | Angielski, hiszpański, niemiecki, włoski i francuski z eTutor 2024, "od 16 grudnia 2024 r. lub w terminie wskazanym w wiadomości mailowej eTutor nada Ci dostęp do wybranego przez Ciebie kursu, jeżeli potwierdziłaś/potwierdziłeś udział w nim i postępowałaś/postępowałeś zgodnie z instrukcją, którą
otrzymałaś/otrzymałeś mailowo." Dalej "do 7 dni kalendarzowych od nadania dostępu do platformy eTutor rozpocznij naukę na platformie eTutor. Jeżeli tego nie zrobisz w tym terminie to możemy to potraktować jako rezygnację i Twoje miejsce zostanie przyznane innej osobie z listy rezerwowej." Ogółem trzeba jeszcze chwilę poczekać z nauką :)
D
daniel_jozefowicz

Zgadza się. Dostępy laureatom Szkolenia Santander | Angielski, hiszpański, niemiecki, włoski i francuski z eTutorem 2024 na platformę eTutor nadajemy w dniach od 16 dnia 23 grudnia 2024 roku. O aktywowaniu kursu poinformujemy w osobnej wiadomości. Będziemy wdzięczni za cierpliwość.
adrianna.wu
Pracownik eTutor

Witsm
Zostalem zakwalifikowsny do kursu Akademy Santander i zostal mi dodany kurs angielsju sle nie zauwazylem zeby moj kurs angielskiego suecwydluzyl o 6 miesiecy .Bylbym bardzo wdziecznyo informacje w tej sprawie
Z
zigolo
przedwczorajzmieniany: przedwczoraj
DagusiaC - Trzeba czytać regulamin.

"Możesz wziąć udział w konkursie, jeśli:
e. nie posiadasz aktywnego dostępu do interesującego Cię kursu na platformie eTutor"

Pisali też o tym niżej:

"Co jest nagrodą w konkursie
W przypadku gdy posiadasz aktywny dostęp do interesującego Cię kursu na platformie
eTutor, nie będziemy mogli przyznać Ci nagrody. "

Nie dodali Ci 6 miesięcy bo miałeś aktywny kurs.
- przedwczoraj zmieniany: przedwczoraj
zigolo - Tak sie sklada ,ze w chwili zgloszenie do konkursu nie bylo informacji dotyczacej ,ze to dla osob nie posiadajacuch aktywnej subskrypcji.Moze w przepastnym regulaminie jest taka wzmianka zapisana mala czcionka - przedwczoraj
DagusiaC - Nie wiem kiedy się zgłaszałeś ale jak ja to robiłam to taki zapis był. :) - przedwczoraj