MyroslavaRozbytska18 Pracownik eTutor |
dagk123 - Dobrze wiedzieć że serwis oferuje taką wyszukiwarkę, bo podejrzewam że 99% osób raczej nie wpadnie na to żeby szukać wyszukiwarki w dziale "Skontaktuj się z nami". Etutor chyba za punkt honoru stawia sobie schowanie istotnych opcji w miejscach w których nikt ich nie znajdzie. Tak samo z kalendarzem, ostatnio chciałam ustawić sobie dni wolne i się poddałam, bo kalendarza nie znalazłam, takie opcje powinny być na wierzchu, a nie poukrywane za ścianą kilku odnośników.
-
4 tygodnie temu
|
+7 |
Konwalia-Majowa - Dagk123, o tym kalendarzu już wiele było na forum. Kiedyś był w statystykach, łatwo dostępny. Z jakichś powodów został schowany.
-
4 tygodnie temu
|
+4 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
dania57 |
adrianna.wu Pracownik eTutor |
dagk123 - Naprawdę uważacie że w natłoku codziennych obowiązków ludzie będą jeszcze siedzieć i uczyć się na pamięć tego całego drzewka jak dojść do kalendarza? Niezrozumiałe jest dla mnie to że na stronie głównej znalazło się miejsce na ten cały kalendarz z kropkami który do niczego nie służy, ale zabrakło miejsca choćby i na sam link do kalendarza powtórek. Raczej bardziej istotną informacją jest to ile powtórek jest planowanych na kolejne dni, żeby móc w porę zareagować jeśli ich ilość zaczyna przytłaczać, niż to w które dni w poprzednich tygodniach zrobiło się wszystkie powtórki a w które nie.
-
3 tygodnie temu
zmieniany: 3 tygodnie temu
|
+4 |
dagk123 - Może ludzie nie korzystali z wyszukiwarki w serwisie, bo o jej istnieniu nie wiedzieli? Skoro serwis umożliwia wyszukiwanie słów kluczowych w lekcjach, to taka wyszukiwarka powinna się znajdować w dziale z lekcjami, a nie być ukryta gdzieś w menu. Już wcześniej etutor nie był jakoś szczególnie intuicyjny, ale po tych zmianach z interfejsem pozostaje się tylko złapać za głowę. Kolejne funkcje są ukrywane w dziwnych miejscach albo całkowicie usuwane, raczej nie tędy droga.
-
3 tygodnie temu
|
+4 |
dania57 - teraz będzie jeszcze rzadziej używana, bo tylko "starzy użytkownicy pamiętają że coś takiego było, tylko gdzie??
Ja kilkakrotnie potrzebowałam i szukałam.... i pogodziłam się, że tej zakładki nie ma, ale że tam się schowała..... to tylko dla wtajemniczonych ?... Ale dzięki, za to że jednak jest!!! Mam nadzieję że tak pozostanie na zawsze - 3 tygodnie temu |
+4 |
adrianna.wu Pracownik eTutor |
Gdzie znajdę same ćwiczenia dotyczące czasów?
Propozycja jak ulepszyć eTutor? GŁOSUJ nad Pomysłami
🟠 [Wątek eTutora] Trwają prace nad odświeżeniem nawigacji platformy i aplikacji