ZALOGUJ SIĘ

🧐 Pytanie o specjalne wyzwanie Waleczny Tydzień - wątpliwości

2 miesiące temuostatnia aktywność: 2 miesiące temu
Mam pytanie odnośnie specjalnego wyzwania Waleczny Tydzień z okazji Europejskiego Dnia Języków Obcych
🇪🇺👅

Co tydzień robię Tygodniowe Wyzwanie i jutro normalnie bym znowu je zakupiła (czyli 20 września), ale nie wiem czy jeśli to zrobię, to czy wtedy nie będę mogła wziąć udziału w specjalnej edycji wyzwania, które odbędzie się od 23-29 września.

Jest napisane, że wyzwanie musi być rozpoczęte od 23 do 29 września, czyli jeśli wydam monety jutro na wyzwanie, to będę mogła rozpocząć to specjalne wyzwanie dopiero 28 września?

Czy może jednak nie powinnam jutro wydawać monet na Tygodniowe Wyzwanie, tylko powinnam poczekać do 23 września i wtedy wydać monety na to specjalne wydanie wyzwania?

Czy to specjalne wydanie tygodniowego wyzwania jakoś się różni od tego zwykłego oprócz ilością monet na końcu? 🫰🤑
Katuszka

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Zaakceptowana przez pracownika eTutor
Skoro specjalne musi być rozpoczęte do 29., to możesz jutro rzucić wyzwanie normalne, a 28. - specjalne, mieścisz się w terminie.
Sądzę, że właśnie dlatego jest cały tydzień na przystąpienie - żeby ludziom mogły się spokojnie pokończyć wcześniej rzucone wyzwania :)
I-Ka
Katuszka - No w sumie racja. Tak myślałam, ale wolałam zapytać 😳 - 2 miesiące temu

Cześć, Katuszka!
Tak jak napisała I-Ka, możesz na spokojnie wziąć udział w wyzwaniu w datach 23-29 września.

Pytałaś, co w tym wyzwaniu takiego specjalnego. Otóż oprócz pomnożenia liczby monet 💸💸💸💸💸, po ukończeniu otrzymasz również dedykowane osiągnięcie. Językowy Wojownik będzie Ci już zawsze przypominał, jakim zapałem się wykazałaś.

P.S. Bierzesz udział w wyzwaniu co tydzień? WOW
agnieszka.kw
Pracownik eTutor
Katuszka - Dziękuję za odpowiedź. Tak, biorę co tydzień, bo i tak staram się, aby codziennie zrobić przynajmniej powtórki i minimum jedną lekcję, więc tygodniowe wyzwanie jest przy okazji :) - 2 miesiące temu
adrianna.wu - Katuszka, jesteśmy pod wrażeniem!🎉 Życzymy dalszej wytrwałości w nauce 🍀 - 2 miesiące temu
dhuode - Cóż, pewnie to zabrzmi trochę cynicznie, ale przecież żeby brać udział w wyzwaniu (którykolwiek) wystarczy mieć 50 monet na koncie. Dzień jest zaliczany już po zalogowaniu się, nie trzeba wykonać nawet jednej powtórki... - 2 miesiące temu
Katuszka - No ja wiem, ale i tak wchodzę, aby to wykonać, więc logowanie i wyzwanie są tak bardzo przy okazji, że dziwne by było jakbym nie skorzystała xd - 2 miesiące temu