Katuszka |
MyroslavaRozbytska18 Pracownik eTutor |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Katuszka |
MyroslavaRozbytska18 - Za codzienne logowania w ciągu 15 dni otrzymujesz 50 monet, ale w ten dzień możesz uzyskać jeszcze monety za wykonanie powtórek, za wykonanie lekcji na poziomie co najmniej 70% oraz za aktywność w sekcji Społeczność.
-
5 miesięcy temu
zmieniany: 5 miesięcy temu
|
|
darkobo - A skąd się tu wzięło 15 dni? Znowu jakieś inne zasady dla klientów korporacyjnych?
-
5 miesięcy temu
|
|
MyroslavaRozbytska18 - Wyżej była podana taka informacja: "Za codzienne logowanie się na platformie:
- bonus 10 monet po 5 dniach, bonus 12 monet po 10 dniach i tak dalej, aż do bonusu 50 monet za kolejne 5 dni nauki". To oznacza, że bonus 10 monet można uzyskać po 5 dniach codziennego logowania, 12 monet - po 10 dniach, a za kolejne 5 dni (czyli za 15) - 50 monet. Te zasady dotyczą wszystkich Użytkowników platformy eTutor. - 5 miesięcy temu |
|
darkobo - Ja to "bonus 10 monet po 5 dniach, bonus 12 monet po 10 dniach i tak dalej, aż do bonusu 50 monet za kolejne 5 dni nauki" rozumiałem, że po 15 dniach 14 monet, po 20 dniach 16, po 25 dniach 18 i tak dalej, aż dojdzie do 50 monet za każde kolejne 5 dni.
-
5 miesięcy temu
|
+2 |
MyroslavaRozbytska18 - Bardzo przepraszam za zamieszanie i podanie niepoprawnej informacji. Po powtórnej weryfikacji udało się ustalić, że masz rację w kwestii przeliczania monet – za codzienne logowanie w ciągu 15 dni otrzymujesz 14 monet, a po 20 dniach – 16 i tak dalej, do uzyskania 50 monet za każde kolejne 5 dni logowania beż przerwy.
Jeszcze raz przepraszam. - 5 miesięcy temu zmieniany: 5 miesięcy temu |
|
darkobo - Dziękuję za rozwianie wątpliwości. Zastanawiam się tylko ile was jest pod tym nickiem 😃
-
5 miesięcy temu
zmieniany: 5 miesięcy temu
|
+1 |
MyroslavaRozbytska18 Pracownik eTutor |
Katuszka - Ja to rozumiem, ale co po tym jak się już uzyska te 50 monet za logowanie się?Liczy sie znowu od początku, że za 5 dni jest 10 monet itd. ?
-
5 miesięcy temu
|
+1 |
darkobo - Jeśli nie masz przerw w logowaniu, to dalej już zawsze masz po 50 monet co 5 dni. Dlatego nawet jak nie masz czasu na naukę, warto codziennie się logować, choćby na chwilę.
Jeśli jednak z jakiegoś powodu się nie zalogujesz i będziesz mieć przerwę, możesz skorzystać z opcji "Powrót do przeszłości - Uzupełnij brakujący dzień w swoim day streaku. Możesz to zrobić tylko następnego dnia po nieobecności, płacąc 40 monet za każdy dzień, w którym nie logowałeś się na platformie. Możesz opłacić maksymalnie 3 dni." Bo jak masz choćby dzień przerwy, to zaczynasz od początku, czyli za 5 dni jest 10 monet itd. - 5 miesięcy temu |
+5 |
50 monet za wykonanie testu - jaka częstotliwość
Mam pytanie: jaki jest sens rzucania wyzwania nauki przez 7 dni z rzędu?
Grywalizacja w eTutor - zdobywaj monety za naukę i wymieniaj je na nagrody :)
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪