Katuszka |
darkobo |
Katuszka - To nie jest 50 co 5 dni, po 5 dniach masz 10 i jest zwiększane co 2 za kolejne 5 dni (jeszcze dopytam w nowym wątku o to, bo to tez nie jest dla mnie jasne).
Chodziło mi o tą możliwość: Monety za wykonane testy W niektórych sytuacjach platforma umożliwia otrzymanie dodatkowych 50 monet za wykonanie określonego testu. Poinformujemy Cię, gdy będziesz miał taką możliwość. - 5 miesięcy temu |
+1 |
darkobo - Nigdy nie widziałem takiego komunikatu.
Co do reszty, to szczegółowej informacji udzielił niżej Pracownik eTutor. - 5 miesięcy temu zmieniany: 5 miesięcy temu |
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
MyroslavaRozbytska18 Pracownik eTutor |
Katuszka - Dziękuję za odpowiedź.
Po prostu nie wiedziałam o co z tym chodzi: Monety za wykonane testy W niektórych sytuacjach platforma umożliwia otrzymanie dodatkowych 50 monet za wykonanie określonego testu. Poinformujemy Cię, gdy będziesz miał taką możliwość. - 5 miesięcy temu |
+1 |
MyroslavaRozbytska18 - Podejrzewamy, że masz na myśli test okresowy - za jego wykonanie można otrzymać monety. Prosimy napisać do nas na nasz adres e-mail ([...]@etutor.pl) i przekazać zrzut ekranu, na którym będzie podany wspominany przez Ciebie komunikat. Będzie to pomocne w trakcie weryfikacji zgłoszenia.
-
5 miesięcy temu
|
+1 |
darkobo - Czy dobrze domyślam się, że test okresowy jest tylko dla klientów korporacyjnych?
-
5 miesięcy temu
|
|
MyroslavaRozbytska18 - Tak, po wykupieniu abonamentu indywidualnego lub plany subskrypcyjnego nie ma możliwości podejść do wyżej wspominanego testu.
-
5 miesięcy temu
|
+1 |
50 monet za test w specjalnym okolicznościach?
Grywalizacja w eTutor - zdobywaj monety za naukę i wymieniaj je na nagrody :)
Aktualizacja materiałów na poziomie kursu A2
Nowy wygląd tematów lekcji jest już coraz bliżej :-)
Aktualizacja poziomu B1 - dodanie nowych tematów i lekcji