? | Gość |
adrianna.wu Pracownik eTutor |
Gość - mogłem zrobić w międzyczasie notatki, bo z pamięci nie powtórzę których słówek z tych które samodzielnie dodałem, ale z ręką na sercu samodzielnie dodałem gdzieś połowę więcej niż sugerowała to ta lekcja specjalna. I druga sprawa, jeśli takie lekcje mają być skuteczne to przydałoby się większe skupienie na takich słowach kluczowych a nie że autor podcastu przez pół godziny snuje opowieść a łączy czas przez który skupia się na wybranych słówkach to może z 3 minuty? Jak to lubię mówić - więcej panierki niż mięsa
-
7 miesięcy temu
|
+2 |
Gość - Ja przepraszam za śmiałość, ale to Państwo chcą moich pieniędzy, i niestety ale nieironicznie na poważnie się zastanawiam czy przedłużę swoją subskrypcję jak obecna się skończy. Bo mimo że Państwa serwis działa wyraźnie lepiej niż takie konkurencyjne Speakly, to jednak pewne "łyżki dziegciu" za bardzo mi przeszkadzają, i tu wchodzi kolejna rzecz przez którą rozbiłem swoją wypowiedź na 2 komentarze - "za długa wypowiedź", gdzie pewnych rzeczach się nie da zamknąć w 160 znakach jak w poście na Twitterze
-
7 miesięcy temu
|
+2 |
adrianna.wu - Ten podcast jest stworzony głównie dla środowiska HR (materiał na poziomie B2) i zdecydowaliśmy się testowo wykorzystać jeden z odcinków poruszający temat, który jest niezwykle ważny niezależnie od branży czy grupy społecznej, do przygotowania mniej typowej lekcji specjalnej na platformie.
Dziękujemy za przekazane uwagi będziemy o nich pamiętać, jeśli zdecydujemy się na tworzenie lekcji specjalnych z rozbudowanym materiałem audio skierowanych do szerszej grupy odbiorców. Natomiast kwestię zwiększenia limitu znaków weźmiemy pod rozwagę. - 7 miesięcy temu |
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
jak szybko moge sie nauczyć jęz.angielskiego jestem po 50 roku życia .
Oba programy są bezpłatne. - 7 miesięcy temu zmieniany: 7 miesięcy temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.